Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Van egy komoly kapcsolat, amiben megvan a szerelem és összetartozás, de a pár egyik tagjának van extra szexuális vágya, amit csak külső emberrel tud megélni, a párjával nem (még akkor sem ha megbeszélik). És próbált ellene küzdeni ez a tag, de nem tudja elnyomni ezt a vágyat magában, ezért időről időre ki kell élnie magát, de nem azért mert nem szereti már a párját vagy rossz lenne vele a szex, csak ő ezt úgy sem tudja megadni neki, és így tud teljes lenni az életben. Ez csak az extra szexuálitás megéléséről szól (mondjuk havonta), akivel megéli (egy állandó partner, biztonságos szex) pedig max barátság van közöttük, nincs igazi érzelem (bár intimitás lehet, pl csók, ölelés, szimpátia).
Szerintem a szexuális ösztönök/vágyak nagyon mélyek az emberben, és nem lehet rájuk csak úgy legyinteni. De egy kapcsolatban fontos az őszinteség és kommunikáció, így a "megcsaló fél" jogosan érezheti rosszul magát. De ha meg is lenne ezzel kapcsolatban az őszinteség, akkor szinte biztos a szakítás és a nem-engedés egyik fél részéről sem, vagy működhet így is egy kapcsolat, csak el kéne mondani mindent? Az őszinteség az élet minden területére vonatkozik, mindent meg kell osztani a párunkkal? Vagy lehet mindenkinek titka és olyan része az életének, ami csak önmagára tartozik és független a kapcsolattól?
Ti mit gondoltok?
Szánalmas, gyáva és gerinctelen dolog. Kifogás az egész. Persze, hogy megcsalás, hiába fogalmazod meg szépen és mázosan. Mi ő, állat, akit csak az ösztönei irányítanak?
Persze, hogy nem mondja meg neki, mert ki lenne b_szva egyből. Jogosan.
A másik tag többet érdemel egy ilyen alaknál. Aki szerelmes és vagy legalább tiszteli a másikat, nem tesz ilyet.
Itt nincs férj és feleség :D és nem rólam van szó :D
De attól még fontos kérdés szerintem. Nekem nincs kapcsolatom most amúgy.
Egy kapcsolatban mindenki azt csinálhat amit a másik engedélyezett?
Akkor inkább jobb titokban tartani és akkor mindenki boldog?
Lényegtelen mi az a szexuális vágy szerintem, a lényeg hogy a másik fél ezt tuti nem tudja megadni
"Egy kapcsolatban mindenki azt csinálhat amit a másik engedélyezett?"
Igen mert más esetben repül az illető, ha nem képes a párja elfogadni amit csinál. Nem rabszolgaságról beszélek, de a szexuális tevékenységekbe nem szokott beleférni egy harmadik fél.
"Akkor inkább jobb titokban tartani és akkor mindenki boldog?"
Nem jobb titokban tartani, mert úgyis kiderül, csak idő kérdése
"Lényegtelen mi az a szexuális vágy szerintem, a lényeg hogy a másik fél ezt tuti nem tudja megadni"
Egyáltalán nem lényegtelen, mert nem bírok elképzelni olyan dolgot amit a párja nem tudna neki megadni, hacsak nem az a fétise, hogy orbitális nagy pénisszel hágják meg aminek a vége már a száján jön ki.
Nem fétis, csak az illető biszex és a saját nemével is akar szexelni, de csak szexuálisan vonzódik a saját neméhez.
És miért gondolja mindenki azt hogy férfi az illető? :D ha nő lenne akkor elfogadóbbak a női kommentelők?
Ha nő lenne, akkor meg lehet oldani egy hármassal, és a "megcsalt fél" még örülne is neki.
Ha férfi, és vonzódik a saját neméhez, akkor meg a párja szépen meg tudja csinálni egy felcsatolhatóval.
Ha nő az illető, akkor nővel akar szexelni kettesben, és nem így akar a pasija kedvére tenni hogy ez is csak róla szóljon. Akar férfival is szexelni, csak a párjával, más férfival nem, de nővel is akar mert ez mindig benne van.
Ha férfi az illető, akkor lehet ő a befogadó fél az igaz, de nem ugyanaz az élmény felcsatolhatóval, mintha egy igazi másik férfi csinálná vele.
Ha pedig ő a behatoló fél férfival is, akkor pont az a lényeg hogy férfival akarja csinálni análisan, mert bár a nőnek is van feneke, de ez nem ugyanaz.
Itten olvastam, e kérdésnél atöbbi válaszokat még nem néztem, de szal korábbi kérdésnél azt olvastam, hogy minden, amit alapesetben csak a pároddal csinálnál, de mégis mással csinálod, az megcsalás.
Énnálam meg úgy van, hogy talán a csók az még nem megcsalás, de én asszem, hogy meginogna tőle a hitem a másikban, és lehet,hogy hamar vége lenne már onnantól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!