Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tetszünk egymásnak, de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszünk egymásnak, de van barátnője, akit állítólag szeret. Mégis találkozna velem kettesben "barátilag". Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A srác régebben hónapokig nyomult rám neten, ott ismertem meg, de nekem akkor volt mással alakulóban kapcsolat, úgyhogy nem találkoztunk soha. Majd eltellt pár év, és közben lett barátnője. A sors furcsasága, hogy az utóbbi időben mindig összefutottunk valahol a városban, felismertük egymást képek alapján, és nekem nagyon bejön élőben...amikor már a 3. ilyen véletlen találkozás történt, akkor bejelölt facebookon, és elkezdtünk újra beszélgetni. Mondta hogy 2 éve van együtt a barátnőjével, minden szuper, nemsokára összeköltöznek. De mégis bókol, hogy neki is tetszem élőben, hogy ha nem lenne senkije összejönne velem, azonkívül hetek óta minden nap ír és beszélgetünk. A beszélgetések eléggé barátiak, pl elmesélem neki milyen volt a legutóbbi randim stb. Viszont azt is tisztán érzem, hogy azért nem csak barátkozik, sok kis célzása van. A lényeg, hogy szeretne találkozni velem kettesben, elmondása szerint csak barátilag, hiszen ott a barátnője. Nem tudom mit tegyek, engem is vonz, külsőre is, személyiségre is, de úgy érzem ez az első "baráti" találkozó a pokolba vezető út első lépése lenne. Soha nem csináltam ilyet, és nem is akarok, én átéltem milyen megcsaltnak lenni, és ellenkezik az elveimmel hogy ilyen fájdalmat okozzak egy másik nőnek. De mégis vonz a találkozás gondolata, hogy mivan ha ő lenne az igazi, talán össze is jönnénk, és én meg elszalasztom. Amúgy a férfi egyáltalán nem egy skalpokat gyűjtő casanova, elég visszafogott, érzelmes típus, annak kevesebb esélyét látom hogy csak egy szexet szeretne tőlem, szerintem neki érzelmileg nincs rendben a kapcsolata.
2019. ápr. 28. 12:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Mondta hogy 2 éve van együtt a barátnőjével, minden szuper, nemsokára összeköltöznek."

"szerintem neki érzelmileg nincs rendben a kapcsolata"

Na most, ha minden szuper, ès èppen összeköltöztek terveznek, akkor mièrt flörtölni mással? Ha még èrzelmileg nincs rendben a kapcsolata, mièrt akar összeköltözèst, mièrt nem rendezi inkább a dolgokat?

Azèrt bárhogy is akarod mentegetni, te is èrzed, hogy kilóg a lóláb, ès hogy a baráti találkozó sem baráti akar lenni.

Mièrt gondolod úgy, hogy egy ilyen palira van szüksèged, ès a "nagy ő" lehet, mikor láthatóan nem gerinces, ès max úgy hagyná ott a barátnőjèt,(már ha ott hagyná, az is erősen kèrdèses) ha már előtte felpróbálta az új delikvenst?

Azt még nem tudhatod, hogy mennyire "casanova" vagy sem, mèg alig ismered. Írkálni bármit lehet. A tettek beszèlnek csak igazán, azok pedig egèszen másról árulkodnak...

Jól gondold meg, hogy mibe is mászol bele, mert azt nagyon jól látod, hogy a találkozásotok a pokolba vezető út eleje lenne. Ès nem, nem csak a barátnő sèrülne benne.

2019. ápr. 28. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyanarra gondoltam, mint az utolsó.

Két teljesen ellentétes dolgot írtál le a kérdésedben. Gondolom magadat mentegetve, hogy de hát sz..r a kapcsolata, csak szegény nem tud kilépni, jaj szegény.

A végén majd úgyis te döntöd el mi legyen, de van egy olyan érzésem, hogy célba ér nálad a pasi, mert egy magabiztos és erős nő úgy hajtja el, hogy azt öröm lett volna nézni. Te nem fogod, mert már megtetted volna.

2019. ápr. 29. 06:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Amíg nem szakít, addig én hagynám..
2019. ápr. 29. 08:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, megdug párszor, aztán rájön, hogy “hoppá ez mégse olyan mint a csajom, akit amugy szeretek”, aztán ennyi lesz, nem több ;)
2019. ápr. 29. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:

"egy magabiztos és erős nő úgy hajtja el, hogy azt öröm lett volna nézni"

Ez így igaz. Jöhet mindenki mindenféle kifogással vagy azzal a szöveggel, hogy mindenki szent itt a gyi-kon, de aki tiszteli magát, az SOHA nem lesz szerető.

2019. ápr. 29. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!