Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lép félre a pasi, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lép félre a pasi, ha minden rendben?

Figyelt kérdés

Tényleg minden rendben. Látom,heti 4x vagyunk náluk a kisgyerekek együtt játszanak. A nő a legjobb barátnőm, a pasas régi jó barát.

A nő 41 a pasi 30

Látom, hogy tok jól elvannak, hulyeskednek, csók... Szexről is poenkodunk néha. És ma tudtam meg (a pasitol) hogy van szeretője.. (kikezdetz ma velem is)

Van egy 2 éves kislányuk.

Annyira szereti a kislányt. És szerintem a barátnőmet is. Tenyerén hordozza kezdetektől fogva.

Ti elmondanatok a barátnőmnek a helyemben? Mivel a pasi is jó barátom így nem tudom.. De így, hogy ma velem kikezdett. Fogalmam sincs hova tegyem a dolgot...

Lehet h a kislány miatt van vele? Vagy csak nem elég neki szex téren 1 nő? Nem értem...

Nem ítélem el, aki megcsalja a párját..vagyis..nem teljes mértékben. Meg nem az én dolgom. De most úgy érzem az én dolgom is nagyon picit.

Mit gondoltok?

2019. ápr. 20. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Többre vágyik.

Én a helyedben azért elmondanám. Tudom sajnos milyen érzés mikor mindenki tudja, de téged hülyének néznek. Legalábbis én örültem volna ha akkor időben szólnak.

2019. ápr. 20. 23:32
 2/10 A kérdező kommentje:

Egyébként mindketten voltak már megcsalva és a nő az előző párját csalta is.

Ezért ő állítja váltig, mármint a barátnőm, hogy ő kiszagolja már kilometerekrol ha valami sántít, vagy ha megcsalná a párja..

Lehet h csak nem szeretne észre venni? Egyébként a pasi mindigis nagyon imádta a nőket, eléggé meg is nézi őket, ezzel semmi baj de nagyon feltűnően csinálja és sokszor a barátnőmnek is mondja h hú ez milyen jó csak még az... Stb...

Pedig barátnőmnek rosszul esik, de Nemtudom mondta e neki.

2019. ápr. 20. 23:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tipikusan olyan kapcsolat, ahol semmi nem működik csak tudatosan szemet hunynak felette. Én ilyen családban nőttem fel, kívül fénylik belül rohad. Kifelé mindig mutatni kellett, hogy minden tökéletes, otthon a 4 fal között meg gyűlölték egymást, ment a veszekedés állandóan.

Aki megcsalja a párját az nem szereti. De itt mindkét félnek túl sokat számít a megítélésük ahhoz, hogy bevallják, hogy nem működik.

2019. ápr. 20. 23:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csalnám meg a párom inkább elhagynám de én azt tudom elképzelni hogyha szexuálisan elhanyagolja a nő . Volt egy barátnőm aki elkezdett hanyagolni sex terén mert neki elég volt heti 1-2 nekem nem és akaratom ellenére is odafigyeltem más csajokra inkább kidobtam mert tudtam nem lesz jó vége megbeszélni nem lehetett vele.
2019. ápr. 21. 00:10
 5/10 Bence_ ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nincs minden rendben!

Az lehet, hogy neked tetszik ahogy elnek.

Pasitól kérdezd meg, hogy ezt miért teszi, miért él igy?

2019. ápr. 21. 07:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, azt mondja gyenge és nagyon szereti a szexet.
2019. ápr. 21. 08:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A nő 41 éves?! A pasi meg csak 30.

Van még kérdés?

2019. ápr. 21. 08:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Én azt sem tudtam már akkor sem, amikor össze jöttek, hogy mi értelme.. De a pasi gyereket akart és ez a nő bevallalta vele.
2019. ápr. 21. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Látszólag minden rendben, de ahol valaki nem bír a vérével, ott mégsem kerek valami.
2019. ápr. 22. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg nincs minden rendben. Csak nem mutatják kifelé.
2019. ápr. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!