Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lép félre a pasi, ha minden rendben?
Tényleg minden rendben. Látom,heti 4x vagyunk náluk a kisgyerekek együtt játszanak. A nő a legjobb barátnőm, a pasas régi jó barát.
A nő 41 a pasi 30
Látom, hogy tok jól elvannak, hulyeskednek, csók... Szexről is poenkodunk néha. És ma tudtam meg (a pasitol) hogy van szeretője.. (kikezdetz ma velem is)
Van egy 2 éves kislányuk.
Annyira szereti a kislányt. És szerintem a barátnőmet is. Tenyerén hordozza kezdetektől fogva.
Ti elmondanatok a barátnőmnek a helyemben? Mivel a pasi is jó barátom így nem tudom.. De így, hogy ma velem kikezdett. Fogalmam sincs hova tegyem a dolgot...
Lehet h a kislány miatt van vele? Vagy csak nem elég neki szex téren 1 nő? Nem értem...
Nem ítélem el, aki megcsalja a párját..vagyis..nem teljes mértékben. Meg nem az én dolgom. De most úgy érzem az én dolgom is nagyon picit.
Mit gondoltok?
Többre vágyik.
Én a helyedben azért elmondanám. Tudom sajnos milyen érzés mikor mindenki tudja, de téged hülyének néznek. Legalábbis én örültem volna ha akkor időben szólnak.
Egyébként mindketten voltak már megcsalva és a nő az előző párját csalta is.
Ezért ő állítja váltig, mármint a barátnőm, hogy ő kiszagolja már kilometerekrol ha valami sántít, vagy ha megcsalná a párja..
Lehet h csak nem szeretne észre venni? Egyébként a pasi mindigis nagyon imádta a nőket, eléggé meg is nézi őket, ezzel semmi baj de nagyon feltűnően csinálja és sokszor a barátnőmnek is mondja h hú ez milyen jó csak még az... Stb...
Pedig barátnőmnek rosszul esik, de Nemtudom mondta e neki.
Tipikusan olyan kapcsolat, ahol semmi nem működik csak tudatosan szemet hunynak felette. Én ilyen családban nőttem fel, kívül fénylik belül rohad. Kifelé mindig mutatni kellett, hogy minden tökéletes, otthon a 4 fal között meg gyűlölték egymást, ment a veszekedés állandóan.
Aki megcsalja a párját az nem szereti. De itt mindkét félnek túl sokat számít a megítélésük ahhoz, hogy bevallják, hogy nem működik.
Biztos, hogy nincs minden rendben!
Az lehet, hogy neked tetszik ahogy elnek.
Pasitól kérdezd meg, hogy ezt miért teszi, miért él igy?
A nő 41 éves?! A pasi meg csak 30.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!