Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes, szereti az a férfi a párját, akit a kapcsolatuk elejétől kezdve csalt, majd a megcsalás kiderülése után 2 hónappal megkérte a kezét?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 20:26
1/11 anonim válasza:
Hát ha van olyan bolond,hogy igent mond...
4/11 anonim válasza:
Ha a nő igent mond, akkor megérdemli , hogy még 20x megcsalja,.
5/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a barátnő, és igen igent mondtam, mert mikor kiderült azt mondta nem igaz és én vagyok élete szerelme..
2019. ápr. 20. 20:59
6/11 anonim válasza:
De akkor kiderült, hogy megcsalt, vagy nem is csalt meg?
Én úgy voltam egyszer, hogy volt egy barátnőm, aki férjnél volt, úgy volt, hogy elválnak.(nem miattam) Húzódott a válás, nagyon szerettem, mégis valahogy összejöttem mással is. Ennek ellenére is nagyon szerettem, nyugodtan mondhatom, hogy életem szerelme volt.
Ez a megcsalás nem derült ki, a válás sem történt meg, vége lett az egésznek.
7/11 anonim válasza:
mindenki ezt mondja :)
De sok sikert!
8/11 anonim válasza:
Ez csak egy hatalmas kamu. Te csak a biztonság miatt kellesz neki. Aki szerelmes NEM TUD megcsalni. Vagy annyira érzelmi analfabéta a párod, hogy fogggalma nincs róla milyen a szerelem, vagy pedig csak biztos lyuknak kellesz neki meg hogy mosd a szros gatyáid. Aki megcsal az nem szeret. De ilyenkor mikor lebuknak minden egyes ember ezzel a "csak téged szeretlek, te vagy az életem szerelme" baromsággal szédít. Ha a kapcsolat alatt folyamatosan csalt soha a büdös életben nem volt beléd szerelmes. Nagyon naív vagy ha hozzámész. Ugyan úgy csalni fog ahogy eddig is, és kicsit sem szeret vagy tisztel. Csak gratulálni tudok.
9/11 anonim válasza:
Ezután is csalni fog. De attól még te leszel a nagybetűs nője. Szerencsés a pasid.
10/11 anonim válasza:
Hát ha ezek után hozzá mész... akkor ne csodálkozz, ha újfent csalni fog.
Van az a szint, ahol már a te hibád. Innentől ez már az, mert te dugod a fejed a homokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!