Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes, szereti az a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes, szereti az a férfi a párját, akit a kapcsolatuk elejétől kezdve csalt, majd a megcsalás kiderülése után 2 hónappal megkérte a kezét?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha van olyan bolond,hogy igent mond...
2019. ápr. 20. 20:28
 2/11 anonim válasza:
100%
Nem
2019. ápr. 20. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne már...
2019. ápr. 20. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nő igent mond, akkor megérdemli , hogy még 20x megcsalja,.
2019. ápr. 20. 20:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a barátnő, és igen igent mondtam, mert mikor kiderült azt mondta nem igaz és én vagyok élete szerelme..
2019. ápr. 20. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

De akkor kiderült, hogy megcsalt, vagy nem is csalt meg?

Én úgy voltam egyszer, hogy volt egy barátnőm, aki férjnél volt, úgy volt, hogy elválnak.(nem miattam) Húzódott a válás, nagyon szerettem, mégis valahogy összejöttem mással is. Ennek ellenére is nagyon szerettem, nyugodtan mondhatom, hogy életem szerelme volt.

Ez a megcsalás nem derült ki, a válás sem történt meg, vége lett az egésznek.

2019. ápr. 20. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

mindenki ezt mondja :)

De sok sikert!

2019. ápr. 20. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez csak egy hatalmas kamu. Te csak a biztonság miatt kellesz neki. Aki szerelmes NEM TUD megcsalni. Vagy annyira érzelmi analfabéta a párod, hogy fogggalma nincs róla milyen a szerelem, vagy pedig csak biztos lyuknak kellesz neki meg hogy mosd a szros gatyáid. Aki megcsal az nem szeret. De ilyenkor mikor lebuknak minden egyes ember ezzel a "csak téged szeretlek, te vagy az életem szerelme" baromsággal szédít. Ha a kapcsolat alatt folyamatosan csalt soha a büdös életben nem volt beléd szerelmes. Nagyon naív vagy ha hozzámész. Ugyan úgy csalni fog ahogy eddig is, és kicsit sem szeret vagy tisztel. Csak gratulálni tudok.
2019. ápr. 20. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezután is csalni fog. De attól még te leszel a nagybetűs nője. Szerencsés a pasid.
2019. ápr. 20. 22:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ezek után hozzá mész... akkor ne csodálkozz, ha újfent csalni fog.

Van az a szint, ahol már a te hibád. Innentől ez már az, mert te dugod a fejed a homokba.

2019. ápr. 20. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!