Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elindultam a megcsalás útján? Vagy csak meg tudom ölni a saját lelkem?
24 éves nő vagyok (így, kisbetűvel...). Mióta az eszemet tudom a lányok tetszenek jobban, de igyekeztem a normáknak megfelelő életet élni. Két éve együtt vagyok egy férfival, ebből több, mint egy éve együtt is élünk.
Tavaly megcsalt, bennem meg eltört valami. Már nem tudok úgy nézni rá, de kibékültünk. Aztán pedig a kapcsolatunk pár hónap után egyre csak romlott. Eljutottunk oda, hogy ő minden nap iszik, veszekszik... én meg megmondtam, hogy nem szeretem, költözzön el, mert neki van hova... és hagyjuk egymást.
Én elkezdtem ismerkedni...nőkkel. Meg is ismertem egyet, aki tetszik, kedvelem...de otthon meg elmérgesedett a helyzet. Emiatt egyre durvább lett velem, akivel élek, rámkeni az összes problémánkat...meg sorolhatnám. Persze ehhez én is kellettem, tudom, hogy hibás vagyok.
Szóval elég rossz itthin a helyzet, de "megfogadta", hogy nem iszik egy hétig, azt várta, hogy ettől egybők hasraesek. De nem szeretem őt, de még nem tudok elköltözni...
Így arra jutottam, hogy felajánlottam, hogy mindenkit ignorálok, leépítem a mostani ismerettslgeimet és újra "jó" társ leszek, ahogy régen. Viszont így pár óra elteltével máris úgy érzem, hogy nekem ez nem megy. Meg lehet ezt tenni? Vagy ez egy rossz irány megint? Ha érzelmeket kapok máshonnan, az sem jobb, mintha szexelnék valakivel... nem?
Mi a feneert akarod onmagad megeroszakolni???
Mi a jo abban neked h szenvedsz h szar az elet ?
Itt tényleg nincs más út el kell hagynod. (igaz hogy itt mindenki minden nehézségre ezt mondja de itt mást nem tehetsz)
Attól nem leszel jó társ hogy felégetsz mindent magad körül, sőt ha valaki elvárja tőled ezt akkor csak kisajátítani akar és elnyomni. Egy kapcsolatban sosem jó a szolgai lét.
A megcsalás egy olyan dolog hogy van aki elviseli van aki pedig nem (én erősen az uróbbiba tartozom)
Az hogy nem iszik egy hétig az elég gyenge vállalás és csak elterelésként szolgál hogy azokat a disznóságokat amiket írtál meg tudja tenni.
Ahoz hogy neked a nők tetszenek csak annyit tudok mondani hogy a te döntésed hogy hogyan akarod az életed élni. Vannak akik akkor érzik jól magukat ha olyanokkal vannak akik nekik felelnek meg (te esetedben nők) és vannak olyanok akiknek fontosabb az hogy ne nézzenek rájuk furán. (mint például egy egynemű pár esetében) Gondold át hogy mi tesz téged boldoggá és aszerint éld az életed!
23F
"újra "jó" társ leszek"
Ez a legrosszabb, amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!