Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez most mi? Ezek után hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Ezek után hogy bízzak másban?

Figyelt kérdés

A barátom megcsalt. Sose néztem volna ki belőle. SOHA.

Kedves volt, segítőkész, sokszor főzött nekem, néha ágybahozta a reggelit, néha meglepett kisebb ajándékokkal, teljesen hasonlóak voltunk, a humorunk, imádtunk kirándulni, a szex is tökéletes volt vele... Mindig úgy alakította a dolgokat, hogy nekem jó legyen, amikor beteg voltam, ő otthon ápolt engem, ha reggel kómásan feküdtünk az ágyban, és mondtam, hogy de ennék mondjuk egy pudingot, vagy bármit, ő azonnal vette a cipőjét,és leszaladt mellénk a kisboltba... Sokszor elmondta, hogy én vagyok a mindene, tökéletes vagyok, egy angyal,és sose fogok benne csalódni...Én is megtettem érte mindent..

Pár nappal ezelőtt pedig kiderült, hogy ő engem pár hónapja csal a legjobb barátnőmmel (ezt ő mondta el mert elvileg bűntudata volt... )... Amikor én elmentem dolgozni, ő meg éppen szabadnapos volt (vagy amikor meglátogattam a szüleimet, akik 200kmerre laknak),felhozta hozzánk a barátnőmet,és őt dugta... Pedig mikor átjött hozzám a barátnőm semmi jelét nem mutatta annak,hogy tetszik neki a csaj....

Most őszintén... Minek lehet az ilyet nevezni?? Ezek után hogy bízzak meg bárkiben is?? Azóta folyton bőgök, annyira rosszul esik!! 24L

2019. ápr. 7. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2%

És, ettől még boldog életet lehet vele élni, hiszen eddig is ment, szóval komolyan, nem mindegy hogy kicsit kiélte magát?

Én ezt a megcsalós dolgot annyira nem tudom komolyan venni. Hadd dugjon meg néhány csajt, ennek semmi jelentősége nincs, és legyetek boldogok.

2019. ápr. 7. 10:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát köszi... nekem ez nem fér bele.
2019. ápr. 7. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon szomorú és igen fájdalmas történet.

Sokszor akiben a legjobban megbízunk abban kell csalódjunk.

Soha ne add senkinek oda teljesen a bizalmadat mert abban csalódsz a legnagyobbat.

Kell a bizalom is mert egy kapcsolat fő alapja,De akkor se teljesen.

Ha megcsalt,valami neki hiányzott a kapcsolatotokból,ezen is látszik nem volt meg ebben a kapcsolatban teljesen a bizalom,főleg felőle.Mert ha valami hiányzik és megvan a bizalom inkább akkor leült volna beszélnie veled hogy változtassatok és nem csal meg.

2019. ápr. 7. 10:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Igazad van. És olyan szörnyű, hogy annyira tökéletesnek mutatta magát,és jóembernek... hihetetlen :'(
2019. ápr. 7. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Először is sajnálom, meg az ilyen embereket elég nagy féregnek tartom. De. Azt leírtad, hogy ő miket tett meg érted, és te mit tettél őérte? Nyilván hiányzott neki valami, azért csalt meg. Jó lenne ezt tisztázni és a következő kapcsolatodban figyelni erre, hogy nehogy megismétlődjön.
2019. ápr. 7. 10:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy én is megtettem mindent. Ugyanazokat amiket ő . Főztem neki, vettem neki én is ajándékokat, sokat szeretgettem, nem birtokoltam, normális voltam vele, a szex is jó volt... Ezért nem értem az egészet...
2019. ápr. 7. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Én ezt a megcsalós dolgot annyira nem tudom komolyan venni"

Majd ha téged csalnak meg, akkor se vedd komolyan.

2019. ápr. 7. 11:08
 8/11 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a férfiaknál nem úgy működik a dolog, hogy csak akkor lépnek félre, ha valami hiányérzetük van. Ez a nőkre jellemző. A férfiak megkívánnak más nőket is, akkor is, ha minden tökéletes. Szerintem azért ennyire boldogtalan a társadalmunk, mert ősi ösztönökkel megyünk szembe. A többnejűség életszerűbb volna.
2019. ápr. 7. 12:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8

És miből gondolod, hogy jó kapcsolatban a nők nem kívánnak meg mást? Felejtsétek már el azt, hogy minden egyes férfi, és mindegy egyes nő egyformán működik. Én is kívántam már meg mást, mégsem tettem lépéseket, pedig még rendesen rám is mozdultak. ÉS megcsalásos történetekben is vannak ilyen szabadelvű nők.

Szóval a többnejűség max neked megoldás, ami abból a hiedelmedből fakad, és azért ítéli el a köztudat is jobban a női megcsalást, mert hogy az érzelmi alapú. Pedig nem mindig az. ;)

Kérdező, nekem is járt így egy ismerősöm, olyan helyes és helyénvaló csaj, ráadásul 10-es bomba csaj is emellé.. Neki is a legjobb barátnőjével történt meg. Évek óta nincs kapcsolata, mert annyira nem tud bízni. Pedig sok férfi csak álmodozik ilyen nőről. Sőt, ha férfi lennék még én is belé lennék zúgva.

Remélem neked sikerül valahogy megemésztened és elhinned, hogy ez nem rólad, hanem a megcsalóról szólt: az ő fejében volt valami ami ide vezetett, az ő döntése volt a megcsalás, és ez az ő hozzáállása/viszonyulása a megcsaláshoz. Na felejtsd el, hogy ez nem minden férfire igaz ( ahogy fentebb írtam, nem veheti senki egy kaptafa alá az összes nőt és férfit). A bizalom lassan épül fel eleve, biztos nem lesz könnyű ezek után..

De nem szabad engedned, hogy tönkretegye a hátralévő össze kapcsolatodat is ez a féreg, ha már a jelenlegit tönkretette.

2019. ápr. 7. 13:21
 10/11 Rockarc ***** válasza:
100%

Nyilvan segitene, ha el tudna mondani, hogy mi miatt alakult igy, de jo esellyel semmitmondo valaszokat, meg ures kibuvo szovegeket fogsz kapni. Az ember skatulyaz, ez evolucios dolog. Ha megharap egy kutya, akkor utana minden kutyatol felni fogsz. Ez termeszetes reakcio, hiszen arra nincs lehetoseg, hogy vegigsimogatod az osszes letezo kutyat, hogy melyik harap es melyik nem.

De tudatositsd magadban, hogy nem minden ferfi ilyen. Joval nehezebb lesz a bizalmadat kierdemelni, de arra vigyazz, hogy nem legyen lehetetlen. Nem kell atcsuszni a hetprobazo vizekre, mert tetszik, nem tetszik, a rozsaszin kodos lovagok kora lejart, igazabol sose volt. Tanulj az elozo kapcsolatodbol, es probalj meg jobban hallgatni az osztoneidre. Valoszinuleg azert voltak jelek, amiknek annak idejen nem tulajdonitottal nagyobb jelentoseget, de visszagondolva megis osszeall a kep. Ezek segiteni fognak kesobb, hogy idoben eszrevedd, ha valami nem stimmel, es idoben reagalni tudj, hogy megegyszer ez ne fordulhasson elo. Egy csalfa baratnovel maris kevesebb van. Bar gondolom most nem igy eled meg, megis jobb, hogy mar nem fogja tudni elrontani a kesobbi kapcsolataid, ki tudja mire lett volna meg kepes?

43F

2019. ápr. 7. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!