Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ott hagyott, de azt mondja csak kalandot keres és vissza akar majd jönni, ha kiszórakozta magát. Mit gondoltok erről? Mit csinálnátok a helyemben?
2,5 éve vagyunk/voltunk együtt. Ő 21l én 27f. Eddig minden a legnagyobb rendben volt velünk. Tényleg álomszerű volt a kapcsolat. Keveset veszekedtünk, azokat is megoldottuk. Most szüntet kért és azóta 2 pasival is kavar. Nagyon, nagyon őszinte ember és ezt tisztelem benne. Tényleg nem csak pozitív dolgokban tud őszinte lenni, mert abban könnyű, de nehéz a dolgokat is ferdítés nélkül elmondja.
Én szeretem még mindig és nagyon hiányzik, egyszerűen marja a lelkem a fájdalom, ha arra gondolok, hogy mással van éppen. Azt mondta, hogy addig szórakozzam ki magam én is, de én egyszerűen nem tudok másra gondolni. Görcsben van a gyomrom mióta elment kb 2 hete. Nem tudok más nőre ránézni sem. Ráírtam egy exemre, találkoztunk és csókolóztunk, de a legkevésbé sem hozott lázba. Arra gondoltam közben, hogy neki hogyan eshet jól más ember csókja rajtam kívül?
Szomorú és elkeseredett vagyok az egész miatt. Úgy érzem, hogy igazságtalan ez velem szemben. Szeretnék vele újra együtt lenni, de egyszerűen képtelenség, hogy csak mosolyogva várjam vissza ezek után.
Ha tényleg folytatni akarja ott, ahol abba hagytuk én mindezek ellenére szeretném vele folytatni. Az a kérdés, hogy hogyan őrizhetném meg a méltóságomat ebben a helyzetben és hogyan bizonyíttathatom be vele, hogy valóban engem akar és kitartana mellettem még évekig?
Mit kérjek tőle cserébe, hogy én ezt elnézem neki?
Meg fogod alázni?
Akkor te is nagyon szeretheted 😂
Kezdem gyanìtani, hogy csak valami elhivatott troll szivatja itt a népet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!