Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy nőt a pasija egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőt a pasija egy férfival csalja meg, azt a nő ugyanúgy éli meg mint ha nővel csalta volna meg?

Figyelt kérdés

Vagy ilyenkor egy plusz undor is van a dologban mert hogy férfival szexelt a pasija?

Vagy ezt kevésbé érzi a megcsalt nő "akkora problémának" mintha nővel csalná meg?

2019. márc. 27. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Komolyan nem tudom...egy időben izgattak a biszex férfiak. De a megcsalás az megcsalás.
2019. márc. 27. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Az a nő biztosan nem, aki irtózik a bi dolgoktól, már bocs.
2019. márc. 27. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én bi nő vagyok.

Ha tisztázott, hogy a másik is bi, akkor nem okoz olyan problémát, mintha egy nővel teszi.

Nővel: b+, mi az a plusz, amit én nem adok, adtam meg. A mi a fenében jobb, egyfajta leértékelődés számomra.

Férfivel: rohadtul más az anatómiánk. És nem nem ugyan olyan, ha használunk egy dildot neki is...

Nem tudnám megcsalásnak megélni, csak a puszta szexet. Ha már érzelmek is vannak na az más kategória.

2019. márc. 27. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha férfival csalja meg, akkor szerintem ott nem a féltékenység dominál, mert nő nőnek kaparná ki a szemét, viszont összeomlik a másikról, a kapcsolatukról, meg a jövőjéről alkotott világképe.
2019. márc. 27. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt neten belebotlottam egy meleg férfiba, beszélgettünk, kiderült, hogy van egy közös ismerősünk, aki neki még korábban barátnője volt, még mielőtt saját maga előtt is tiszta nem lett, hogy ő bizony meleg, a lány nem tudta ezt róla, akkor már évek óta nem voltak együtt. Ez a meleg férfi a lelkemre kötötte, hogy ne buktassam le, nem szeretné, ha a lány tudná, hogy ő meleg. Azóta mindhármunkat másfelé sodort az élet.
2019. márc. 27. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!