Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden megcsalás kiderül egyszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden megcsalás kiderül egyszer?

Figyelt kérdés
Nem akarom a párom megcsalni mielőtt avval vádolnátok!
2019. márc. 26. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Nem feltétlenül, de jobb ha tudod, hogy minden kapcsolatban előfordul.

Megcsalsz vagy megcsalnak.

Sajnos. Nem örülök neki, mert én a második szoktam lenni, de ez van. Ilyen ez. Szomorú, nem?

2019. márc. 26. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem
2019. márc. 26. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
1. Kezdem lassan én is ezt gondolni.
2019. márc. 26. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2019. márc. 26. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom. Nálunk öt éve tart, még nem derült ki. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy egy feleség hogy nem vesz észre ebből semmit sem. Ennyire b@lfék hogy lehet?
2019. márc. 26. 23:51
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
5-ös,meglehet,hogy sejti, de homokba dugja a fejét.
2019. márc. 27. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Eszre vette mar a feleség , csak nem akar tudni róla ! A barátnőm is tudta , h csalja a férje mert mar olyan jelek voltak, h orditottak😬😬(pl: hajszálak , hosszú feketék mikor neki szőke rövid , telefon dugdosas , óvszert talált az autóban , el felejtett eszakara haza menni a férje ) mégsem vált el , aztan megtette a férj ! Szoval vannak nagy jelek , kis jelek , de ahol a feleség nem akarja látni , hagyhatod a bugyidat akar a pasi zsebébe , szivhatod a nyakát, o akkor sem fogja “észrevenni “!
2019. márc. 27. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeri alkalmak, pl prosti, az nem valószínű, hogy kiderül, ha a pénz nem hiányzik. A hosszabban tartó szeretői viszony már esélyesebb, hiszen arra több időt, energiát, pénzt kell fordítani, ami feltűnő lehet.
2019. márc. 27. 09:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, sok kapcsolat sosem derül ki.
2019. márc. 27. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!