Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Találhatok ebben az életben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok ebben az életben olyan párt aki nem csal meg? N28

Figyelt kérdés
Még nem volt olyan kapcsolatom, amelyikben nem csaltak meg. Létezik az a férfi aki nem csal meg? vagy mostmár a félrelépés természetes, ne is reménykedjek?!

2019. márc. 26. 11:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

Vannak ilyenek, de az biztos, hogy nagyon kevesen. Nekem már rég volt hosszútávú kapcsolatom, de a környezetemben folyamatosan azt látom, hogy csalják egymást, főleg a férfiak szoktak félrelépni. Pl csak az utóbbi 2 hónapban(!) pár példa: anyum pasijáról kiderült, hogy másik kapcsolata is van párhuzamosan + Tinderezett(mellesleg szüleim is alapból azért váltak el, mert apumnak szeretője volt), és 2 barátnőmnél is kiderült, hogy a srácok más lányokkal csetelgettek és sokszor esténként eltűntek.

Persze tudok példákat hűséges pasikra is, vagy legalábbis róluk még nem derült ki semmi.

2019. márc. 26. 12:17
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

Fordított nemekkel általában a sztori mindig ugynanaz:

"Lefeküdt az exbarátjával"... Akit valahogy sosem akart normálisan eltakarítani az életéből.

Ismerek olyat aki állandóan az exével van - ennek mi értelme van?

2019. márc. 26. 12:20
 13/29 anonim ***** válasza:
89%

" III.Edricus Anxious nevű felhasználó válasza:

Találhatsz. De keserű ára lesz, mert az nem lesz Mr.Jóképű, full-izom és nem rendelkezik majd Dagobert bácsi pénzfürdőjével sem." Rokonomat csendes, visszafogott, szerénynek tűnő szakmunkás férje csalta meg közös ismerőssel...engem a kopaszodó, kettéálló szemű exem csalt meg anno közös ismerőssel, a trabant az luxuskategória?

2019. márc. 26. 12:30
 14/29 anonim ***** válasza:
93%

#5:

"A megcsalas evoluciosan a ferfi reszerol teljesen termeszetes."

Ez egy marhaság. "Evolúciósan" nézve, ha az őskorban a férfi és a nő nem együttesen gondoskodott volna az utódról, akkor kihaltunk volna a fenébe.

Az ember szexualitása gyökeresen eltér minden más fajtól, hiszen a legtöbb élőlény számára a párosodás az utódnemzésről szól. Egyedül az embernél nincs ez így.

Mellesleg nincs nekem bajom a poligámiával, a gond ott van, hogy a legtöbb ilyen evolúciós hulladék, aki azzal takarózik, hogy neki ehhez biológiai joga van, mindenhol bőszen hangoztatja a nézeteit, épp csak otthon felejt el szólni az asszonynak arról, hogy mit csinál. Márpedig mindenkinek joga lenne eldönteni, hogy részt akar-e venni ebben, vagy inkább keres olyan párt magának, aki nem csak b-szni, de a családjáért felelősséget vállalni is hajlandó. Esetleg nőként azt is mondhatja az ember, hogy rendben szívem, legyél poligám, de akkor - mivel egy fajhoz tartozunk - elvileg én is az vagyok, és megyek a swinger klubba, hogy 5-6 pasival megéljem azt, amit melletted nem tudtam az évek alatt sem.

2019. márc. 26. 12:31
 15/29 anonim ***** válasza:
59%
De fordítva is volt példa, sógoromat is a kedves, mindig visszafogott felesége csalta meg nagyon csúnyán, aztán tönkretette...nem mindig igazak a sztereotípiák.
2019. márc. 26. 12:32
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Igen találhatsz! Hazugság az, hogy egy full jó kepu szálkás pasi csalni fog! Volt egy ilyen srác szerelmes belém, megbeszéltük hogy csak szex kapcsolat, egyszer sem feküdt le mással holott mondtam neki, hogy nem érdekel. Szeretett nagyon nem egy bomba nő akarta, nem egytől kaptam meg hogy keressék a saját korosztályomban. Nem csalt meg pedig nem voltunk együtt :) ő nem az a fajta és vannak meg ilyenek :)
2019. márc. 26. 12:39
 17/29 anonim ***** válasza:
45%

"egyszer sem feküdt le mással"

Hahahahahaha hahah :D És el is hitted/hiszed a mai a napig? Ez jó.

Naivság új szintje.

2019. márc. 26. 12:44
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

A kérdésre válaszolva:

Létezik hűséges pasi, abban az esetben, ha fél attól, hogy elveszítheti a párját. Ha tudja azt, hogy amit ő tesz a másikkal, azt vissza is kaphatja, illetve ha valóban tart attól, hogy kidobják a francba, ha kiderül, hogy mit csinált. Ehhez azonban egy olyan nőre van szükség, aki valóban Nő, akiért rajta, a párján kívül is sorban állnak a férfiak, aki képes a férfit folyamatos versenyhelyzetben tartani. Kell hozzá szeretet, és kölcsönös vonzalom, jó szex otthon (olyan, ami MINDKETTŐJÜKNEK jó), és jó kommunikáció. Ja, és a közös perverzió sem hátrány. ;)

2019. márc. 26. 12:45
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok kapcsolatod volt és mindig megcsaltak, akkor elgondolkodnék a helyedben, hogy mi lehet az oka, hogy mindig olyan férfiakat választasz? Ne értsd félre, nem őket védem. Kérdésedre válaszolva létezik olyan férfi, én is olyan vagyok.
2019. márc. 26. 12:54
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
#17 a kommentjeidbol ítélve egy megkeseredett ember vagy aki mindenkiben a rosszat látja és azt hogy mindenki mindenkit csak. Igenis elhiszem neki, mert mindig rendes srác volt és még mindig jóban vagyunk, egyszer kétszer próbára tettem amikor kapcsolata volt és mélyponton volt, nem kezdett ki velem és 6 év után minek hazudna, de te biztos vagy benne, mert nem ismered és ha téged megcsaltak akkor mindenki mindenkit...
2019. márc. 26. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!