Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagy bűn lenne részemről ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn lenne részemről ha megcsalnám a barátnőm? (Ne itelkezz előbb olvasd el)

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már jó ideje együtt vagyunk,és az a helyzet,hogy nekem ő volt az első de neki én 4.-5.lehettem.félreértés ne essék tényleg szeretem de úgy nem igazán akarom le élni az életem h csak 1 nővel voltam ,és az őszintét megvallva nem is zavarna a dolog ha úgy lett volna , hogy ő is velem veszti el és ami még külön zavar h egy nála jóval idősebb pasival is volt.nektek erről mi a véleményetek?

2019. márc. 20. 11:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

"Szeretem a barátnőmet a fasszágai ellenére is és meg tudnék vele állapodni de egy olyan tudatba le elni az életem,hogy a csajomat már meg kurták de én mint jó kislány senkivel nem voltam előtte... és 19 évesen ezt kicsit nehéz feldolgozni"

Gyerek vagy még te most is. 19 évesen azért elég gáz, ha azon kattongsz, hogy juj, őt már 3-an megd..gták, de te még csak 1-et d..gtál meg.. juj, mi lesz most? :D

Ez nem verseny, te agyilag zokni kisfiú.

Én is eddig csak egy pasival voltam, a jelenlegi párommal, de nem is szándékozom mással, és nem is vagyok rá kíváncsi, hogy a többi száz millió pasi milyen.

Nem vagy elégedett a csajjal, ennyi.

Akkor szakíts és d..gd végig a fél várost, hátha az egód megnyugszik. Apád ezt tanította neked?

Attól nem leszel nagy, ha több nővel volt dolgod.

2019. márc. 20. 12:30
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Marha szépen beszélsz a barátnődről...szakíts vele, ne mérgezzed tovább.
2019. márc. 20. 12:39
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalás az mindig bűn, nem is ez a kérdés. A lényegen nem sokat változtat, hogy magadnak mivel indokolod meg a megcsalás jogosságát.

Szerintem inkább az a baj, hogy 19 évesen 2 év kapcsolat után már azon agyalsz, hogy nem akarod így leélni az egész életed, hogy csak egy nővel voltál, és ezért még tenni is kész vagy. Nekem az az érzésem, hogy ez nem csak arról szól, hogy ki akarod próbálni, milyen más nővel. Ha csak ennyi hiányozna neked, akkor elmennél egy prostihoz, kipróbálnád, valószínűleg sose derülne ki, aztán boldogan éltek, amíg meg nem haltok.

Első körben magadnak válaszold meg kegyetlenül őszintén a kérdést, hogy miért akarsz más nőt. Tényleg csak ki akarod próbálni milyen más nővel? Tényleg csak egyetlen egyszer? Vagy inkább úgy érzed, hogy nem élted ki magad, és ez csak a kezdet lenne? Aztán döntsd el, hogy megéri-e ezért átverni, megalázni azt, akit szeretsz. Korrektebb szakítani, aztán mindenki azt csinál, amit csak akar, nem kell hozzá a másikat becsapni.

2019. márc. 20. 12:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok, hát kérdező, a 7-es kommented alapján már egyértelmű, hogy miről szól ez a dolog. Te semmibe veszed a barátnődet, az nem szeretet, ha így beszélsz róla. Szégyelld magad, aztán szakíts vele minél hamarabb, hátha még talál magának egy normális pasit, te meg boldogan kiélheted magad akármennyi nővel, talán még utol is érheted őt darabszámban.

F36

2019. márc. 20. 12:46
 15/27 A kérdező kommentje:
Emberek nem vagyok ennyire szar alak mint aminek be állítotok 😒.A barátnőmnek mindent meg adok bele értve a szeretetet és tiszteletet is.Bár,hogy őszinte legyek lehet , hogy ez mindig is zavarni fog mert tényleg nem éltem ki magam és és tényleg elég fiatal vagyok...csak ennyi idő alatt megszerettem és kötődöm hozzá de amint erősödik bennem ez a tudat szakitok vele...köszönöm a válaszokat még a kissé személyeskedőbbeket is
2019. márc. 20. 12:58
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szakítasz vele, ha így érzed?
2019. márc. 20. 13:11
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Innen üzenem a kedves férfiaknak, hogy nem azért nem kezdünk szűz pasikkal, mert esetleg bénácskák lennének, hanem emiatt, amit leírt a gyerek.
2019. márc. 20. 13:37
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy képes vagy igazi érzelmeket megélni, ha számodra ez egy lehetőség.

Ez nem a szexről szól, hanem arról, hogy hülyének nézed a barátnődet aki elvileg az "életed szerelme" és hátba szúrod egy kósza numeráért.

Ha TÉNYLEG annyira fontos neked a punci akkor vagy beszéld meg a barátnőddel hogy szexelni akarsz mással és jó lenne ha ezt elfogadná (még akkor is ha 99% hogy kidob) vagy hagyd ott és menj kiélni magad, vagy mittudom én, hogy akarod ezt nevezni.

A gerinctelen patkányság nem opció.

2019. márc. 20. 13:37
 19/27 LazyJones ***** válasza:
22%
#17 Ha egy hülyegyerek alapján ítéled meg az összes szűz pasit, akkor megítélhetem egy hülye liba alapján az összes nőt?
2019. márc. 20. 13:41
 20/27 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én azt gondolom a helyzetedről, hogy teljesen mindegy, hogy a barátnőd hány férfivel volt előtted, mert normál esetben ez nem kéne hogy számítson. Én ezt inkább kifogásnak, oknak érzem arra, hogy téged nyomaszt, hogy mást is ki akarsz próbálni, de itt van egy működőképes kapcsolat és ezért nem lehet.

Még hozzá segít a nyomorodhoz, hogy 19 éves vagy, ami hormonálisan egy elég aktív korszakban van (tehát a "legyet is röptibe"). Az értékrended "hűséges barát" és a vágyaid "más nőkkel is" őrlődsz.

Amit én tudok neked tanácsolni, így 30 éves fejjel, nőként, és csupán egyetlen férfival az életemben (igen, soha nem volt előtte még más férfi az életemben, semmilyen formában pl. járás), szóval a tapasztalatomra építve én azt mondom, hogy kedveled a barátnőd, hisz életed része. Fiatal tiniszerelemnek indult ez, de ennyiben ki is fulladt a dolog. Mára már mások a prioritások a számodra. Kellenek új ingerek, ami nem baj. Lezárult egy korszak, és igazából egy kapcsolat is. (ha még nem is realizálódott benned). Amikor ezt sikerül feldolgoznod akkor 2 út áll előtted:

Amennyiben tiszteled a barátnőd, úgy lezárod a kapcsolatot vele, és próbálkozol azon új ingerek megszerzésére törekedni, amit a véred (hormonjaid) diktálnak.

Ha neked fontosabb a saját "jóléted" mint a becsületed, férfiasságod, és a barátnőd tisztelete, akkor nyilván keresel majd módot arra, hogy mellette kiéld azokat. De ezzel meg igazából a megítélésed teszed kockára. Ha lebuksz, akkor férfiként is buksz.

Nem hiszem, hogy neked az böki a csőrőd valójában, hogy ő mennyi ember volt előtted. Én 10 éve egyetlen férfit ismerek az ágyba, és engem ez sosem zavart. Ő egy nagyszerű ember. Nekem mindent megad amit meg tud adni. Az ágyba is jó vele. Akkor miért kéne más?

Nézz szembe a valósággal. Az érzéseid önmagába véve nem jelentenek problémát. De a leírásodból pont az tűnik ki, hogy te csak biztosnak gondolod a barátnőd, ezért köteleződnél el mellette, de ennyi. Nem ő a nagy szerelem. Nem ő az aki lekötne igazán. Fiatal vagy. Lépj tovább. És adj neki lehetőséget, hogy ő meg keresse azt a férfit, aki nemcsak beéri vele, hanem odáig is lesz érte évek múlva is.

2019. márc. 20. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!