Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nektek már ilyen módon be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek már ilyen módon be akartak kavarni a kapcsolatotokba?

Figyelt kérdés
Hogy azt mondják egymás között, megcsalt a barátod, miközben nem? Miért akarnak bekavarni?
2019. márc. 20. 07:08
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Hát vagy igen vagy nem. Lehet csak irígység, rosszindula, de lehet igaz. Ilyen pletykák általában, akkor kapnak szárnyra, ha igaz.
2019. márc. 20. 07:19
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Ilyesmivel szerintem senki nem szokott szórakozni, komolyabb dolog ez annál. Tudod, nem zörög a haraszt....
2019. márc. 20. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem. De láttam több ilyent. És nem zörög a haraszt.... Mint ahogy már fentebb írtak.
2019. márc. 20. 07:35
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Egy barátnőm akartam figyelmeztetni, hogy csalja a vőlegénye. Már mindenki tudta. Erre én lettem a rossz, aki irigyli a boldogságát, és bekavar, de ő akkor is férjhez megy, és boldogok lesznek. Azóta nem beszéltünk.

Pár évvel később váltak el, mikor a férje nem csak félredugott, de el is hagyta a másikért. Ha rajta múlik, egy életen át homokba dugja a fejét.

2019. márc. 20. 07:40
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Általában, ha ilyen pletyka szárnyra kell, akkor valóban van alapja. Nagyon kevés kivétel van csak, ha a véletlen egy mentálisan elég instabil nővel hozta össze a férfit, aki mindenáron meg akarja kaparintani, vagy tönkretenni. De ez tényleg nagyon, nagyon ritka. Esetleg még tiniknél tudom elképzelni afféle irigységi csínynek, de értelmi képességeiben teljes, felnőtt ember ilyet nem tesz.

Velem nem fordult még ilyesmi elő. Olyan volt, hogy én szóltam másnak, hogy csalják, volt, aki megköszönte, volt, aki elküldött melegebb éghajlatra. De minden esetben biztos volt a dolog, mert vagy előttem történt, vagy velem (nem tudtam, hogy kapcsolatban él az illető, utólag derült ki, és azzal a lendülettel befejeztem a randizást az illetővel, és szóltam a másik nőnek).

2019. márc. 20. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Közrejátszhat a rosszindulat is
2019. márc. 20. 07:55
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
néha az ember egyszerűen csak szeret mások életébe belekotnyeleskedni, mert a saját élete lapos vagy élvezi, hogy másokat manipulálhat. sok az ilyen ember
2019. márc. 20. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!