Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek már ilyen módon be akartak kavarni a kapcsolatotokba?
Egy barátnőm akartam figyelmeztetni, hogy csalja a vőlegénye. Már mindenki tudta. Erre én lettem a rossz, aki irigyli a boldogságát, és bekavar, de ő akkor is férjhez megy, és boldogok lesznek. Azóta nem beszéltünk.
Pár évvel később váltak el, mikor a férje nem csak félredugott, de el is hagyta a másikért. Ha rajta múlik, egy életen át homokba dugja a fejét.
Általában, ha ilyen pletyka szárnyra kell, akkor valóban van alapja. Nagyon kevés kivétel van csak, ha a véletlen egy mentálisan elég instabil nővel hozta össze a férfit, aki mindenáron meg akarja kaparintani, vagy tönkretenni. De ez tényleg nagyon, nagyon ritka. Esetleg még tiniknél tudom elképzelni afféle irigységi csínynek, de értelmi képességeiben teljes, felnőtt ember ilyet nem tesz.
Velem nem fordult még ilyesmi elő. Olyan volt, hogy én szóltam másnak, hogy csalják, volt, aki megköszönte, volt, aki elküldött melegebb éghajlatra. De minden esetben biztos volt a dolog, mert vagy előttem történt, vagy velem (nem tudtam, hogy kapcsolatban él az illető, utólag derült ki, és azzal a lendülettel befejeztem a randizást az illetővel, és szóltam a másik nőnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!