Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt érdemes lenne elmondani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt érdemes lenne elmondani?

Figyelt kérdés
Van egy párom akit nagyon szeretek. Csak az utóbbi időben elég sokat bántott lelkileg,és rosszul esett. Megharagudtam rá akkor nagyon és hát volt egy másik csávó akkor a képbe ,akkoriban sokat udvarolt nekem és mindig írogatott ez tetszett nekem,hogy ennyire udvarolt,és hát 2 -szer csókolóztunk. Akkor nagyon jól éreztem másik csávó társaságában és elcsábultam. Akkor jó volt vele. De így utólag megbántam és rájöttem, hogy a párom szeretem.
2019. márc. 19. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Oké.Kellemes de fárasztó napon vagyok túl.Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.
2019. márc. 19. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Csávó...nem érzed milyen undorító ez a megnevezés?

Vagy csak nekem az?!

Ne mondd el neki,jobb lelkifurkában élni mikor a szemébe nézel.Ettől jobb ember leszel!

2019. márc. 19. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez az a helyzet amikor mindkettőtök rosszul cselekedett. Amúgy ha bánt akkor hagyd ott. Nem tudom hogy érdemes-e elmondanod, de oka van hogy ezt tetted.
2019. márc. 19. 20:49
 4/10 Rockarc ***** válasza:
46%

Elegge degradalo stilusod van, te sem lehetsz egy fonyeremeny. Mondd el persze, ha van egy kis esze le is lep. Ha melletted marad, akkor meg is erdemlitek egymast. Igazabol ezt ugy ertettem, ha nem mondod el, de megis egy ilyen no neki az almai netovabbja. Csak azt kapja, ami jar neki.

43F

2019. márc. 19. 20:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Jaj most jönnek a sértett ,szánalmas kis férfiak akik képesekvegy szón fentakadni...gratulálok.pff
2019. márc. 19. 21:08
 6/10 A kérdező kommentje:
4 mi bajod a stílusommal??! Ne alkoss véleményt másról míg nem ismered...
2019. márc. 19. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem sértett szánalmas kis férfi vagyok,hanem egy felnőtt nő akinek a csávó szó egy valamire utal.Arra,hogy kilóg a kapa a szádból! A 4esnek igaza van! Ennyi bőven elég, ahhoz,hogy véleményt tudjunk alkotni.
2019. márc. 19. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Magyarázd már meg mi bajod azzal a szóval?? sérti a kis egódat vagy mi??
2019. márc. 19. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

Ne foglalkozz már velük, sok megkeseredett állat van itt. Meg pár normális, csak azok később jönnek. Tudom hogy ilyen zaklatott állapotban nehéz normálisan fogalmazni.

Szóval nekem is volt ilyen, annak ellenére hogy rettenetesen elitelem a megcsalast minden formában. Soha nem gondoltam volna magamról hogy ilyet teszek majd az életben, de rettenetesen megbántam, és sokat tanultam belőle. Én nem mondtam el az akkori páromnak, mert úgy gondoltam, okkal történtek a dolgok - állandóan takarék lángon égette a kapcsolatot, ha lehet így fogalmazni. Többször mondtam neki hogy nekem az nem elég hogy állandóan ülünk egymás mellett, több kommunikációra van szükségem, és mélyebb beszélgetésekre, de sajnos nem változott semmi idővel. Közben képbe jött egy fiú, akinek elpanaszoltam a gondjaimat (nem a barátommal kapcsolatban) és ő barátommal ellentétben nem annyit felelt rá, hogy,,ne törődj vele"... Segített. Ezek után rengeteget beszélgettünk, megadta amire vágytam, és nagyon nem vagyok rá büszke de megtetszett és csokoloztunk.

Úgy gondoltam, nem érdemes sz.rból várat építeni, így hát szakítottam az előzővel.. Nem akartam megjobban megbántani. Minek ha úgyis vége?

De hát te is mondtad, hogy lelkileg bantalmaz a barátod, ami szerintem még súlyosabb probléma, mint ami nekem volt. Szerintem az ilyen kapcsolatból menekülni kell amíg bírsz, főleg ha kivetited a jövőre ezt a képet. Ha már most bantalmaz mi lesz később?

Szerintem csináld amit én :szakíts. Nagyon nehéz lesz, szenvedni fogsz, lehet hónapokig (mert engem még a bűntudat is kinzott), várd meg amíg jobban leszel. Én végül is osszejottem azzal akivel megcsaltam, de őszintén? Már látom hogy mindennek oka van. Szeretem nagyon őt. Megbecsül, törődik velem, és tudom higy soha többé nem csinálnék olyat amit akkor, de ilyet soha nem tennék kockára. Mellette nem veszítenem el a fejem. Nem szép dolog a megcsalas, de oka van... Es nem az higy r.banc vagy (remélem)

2019. márc. 19. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Minek ülsz egy langyos f*sban? Hiába jöttél rá hirtelen hogy "szereted" a párod attól még ennek a kapcsolatnak nem sok jövője van. De ha te ennyire szereted hogy folyton bánt lelkileg akkor viseld ezután nekünk édes mindegy. Elmondani? Mondjad legalább biztos az hogy kivág és nem neked kell szakítani. Hidd el nem fogja érdekelni hogy esetleg az ő hibájából menekültél máshoz. Ez egy pasit se érdekel sose de fel tudnak ám háborodni hogy mit tettél de az hogy tegyen a kapcsolatba ááááá minek azt.
2019. márc. 20. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!