Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély, hogy egy férfi azért nem akarja kiírni facebookra, hogy kapcsolatban van és nem akar közös képeket feltenni, mert így akarja szabadon hagyni az utat a megcsalásnak?
Ez mindig olyan fura volt nekem, mert pár éve az egyik legjobb barátnőmmel ezt játszotta el egy srác, hogy azt mondta nem szereti a feltűnést, "nem egy nagy facebook-os", nem másoknak akarja mutogatni a szerelmüket, hanem meghagyná intimnek, stb. Így voltak együtt majdnem 1 évet, hogy közben a srácnak volt mellette három hónapig szexkapcsolata, meg még pár másik lánnyal is megcsalta, akiknek szintén esélye sem volt megtudni, hogy igazából kapcsolatban van, mert a facebook profilon semmi sem látszott.
Ez azért jutott eszembe, mert akivel most ismerkedem férfi, szintén felhozta ezt most pár randi után, szinte ugyanezeket.
Olyan srácokról van szó, akik viszonylag gyakran használják a facebookot. Megosztások, képfeltöltések havi többször, profilkép csere párhavonta, stb.
Aki 3 évente cserél profilképet és az idővonalán legfelül a fél évvel azelőtti szülinapjára jött köszöntések vannak (azóta nem osztott meg semmit, nem írt bejegyzést, nem rak fel képeket), azoknál talán elhinném, hogy tényleg igazat mond.
Azert nem teszi ki, hogy kapcsolatban van, mert o nem erzi ugy, hogy abban lenne, nem tesz ki kozos kepet, mert nem tart teged a szerelmenek, nem buszke rad, nem te vagy az egyetlen, akivel randizik, soroljam meg?
Hozzateszem, egyelore. Ha csak ismerkedesi fazisba vagytok, akkor ebbol meg barmi lehet.
Az én párom is furcsállta ezt az elején tőlem. Én eleinte a szrkavarások miatt nem mertem kitenni, több kapcsolatomba is próbáltak belekontárkodni a rosszakaróim, amint nyilvánossá vált a közösségi médiában. Aztán annyira jól egymásra találtunk, hogy nem is érdekelt már az egész, teljesen elfelejtettem. Büszkén fogjuk egymás kezét, puszit is adunk egymásnak az utcán, nekem ez elég. Szinte rosszul lettem azoktól, akik egy nap akár 3-4 közös képet is feltöltenek, folyamatosan enyelegnek facebook-on is és szerelmes idézetek alatt jelölgetik egymást tíz percenként. Persze ez csak az egyik szélső véglet. Egyikünk sem használja aktívan a facebook-ot, a profilképemet is 5 év után most akarom megváltoztatni, mert sokan nem találtak meg, akikkel barátkoztunk. Páromról kép talán 2 van fent a sajátján. Viszont a való életben nagyon elvagyunk, hülyéskedünk, imádjuk egymást és büszkén válllajuk a kapcsolatot :) A kutyáimat is imádom, a velük töltött pillanatokat, de az igazán csodálatos percekről egy képem sincs, a facen meg annyi sem.
Egyszerűen szerintem ez az egész nem tartozik a facebook-ra, az ottani kotnyeleskedőkre.
Sajnos ennek ellenére van téged igazoló példa is az életben. Láttam többet is. Ezt igazán úgy tudod kideríteni, ha jobban megismered. Az olyanról, aki minden percben aktív, szokott képeket posztolni magáról, haverokkal, én sem hinném el, hogy nem ez a szándéka, amit említettél. Rengeteg sunyi ember van, nem is gondolná néha valaki, aztán kiderül egy ilyen. Benne van a pakliban, hogy több nőt is csábítgat az illető, a helyedben nagyon figyelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!