Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többszöri félrelépés megbocsátható?
"Egyáltalán nem vagyok hülye. Az csak szex volt, érzelmek nélkül. Engem szeret"
Ok, de te beèred ennyivel? Nem hagyott el, tèged szeret (állítólag)? Ès akkor már minden jó is? Az kicsit se zavar, hogy marhára nem tisztel? Csak mint egy fix puncit tart?
Tudod aki szeret, az tiszteli is a másikat, nem csalja orrba szájba, csak szex-èrt sem. Milyen jövőt látsz ebben a kapcsolatban?
Abba azèrt belegondoltál, hogy eddig is szemèrmetlenül csalt, most hogy kiderült, ès lazán elnèzted neki, mèg bátrabb lesz, mèg több nőcit fog leápolni, semmi garancia nincs rá, hogy nem lesz köztük olyan, aki majd jobban tetszik neki, mint te, ès előbb utóbb nem cserèl le. :)
De nekem mindegy, lelked rajta. Ha neked az úgy megfelel, hogy úgy fekszik be mellèd este, hogy mondjuk egy órával ezelőtt mèg egy másik nő rugózott rajta, akkor hajrá, bocsáss csak meg. 😂
Kérdezd már meg hogy hányszor jutott eszébe mennyire szeret téged miközben másba mártogatta a farkát...
Mellesleg irány nemibeteg-szűrésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!