Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többszöri félrelépés megbocsátható?
Figyelt kérdés
Lebukott a barátom, nem ő mondta el. Elsőnek próbálta tagadni, aztán kiderült, hogy igaz. Többen voltak, eggyel pedig már hosszabb ideje viszonyt folytat. Azt mondta semmit nem jelentett(ek), csak szex volt és engem szeret, én vagyok élete szerelme. Hihetek neki?2019. márc. 13. 08:55
11/26 anonim válasza:
"ennyi naiv libát" valaki ezt kommentelte. Láttam ám én olyat, hogy átlagos hölgy 10/10 -es pasival. Aztán mikor utóbbi megcsalta nő nagy önérzetesen kidobta. Mert hát ilyenkor ez az elvárt viselkedés. Aztán soha többet nem akadt neki olyan színvonalú férfi. Még 10+ év után is siratja férj meg gyerekek mellett.........
12/26 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretne elhagyott volna, vagy nem?
2019. márc. 13. 16:04
13/26 anonim válasza:
Jaaaa,akkor bocsáss meg neki! Ha nem zavar ,hogy agyoncsal hanem az a lényeg,hogy téged szeret,akkor megérdemled a sorsod.
14/26 Bence_ válasza:
A szeretet, szeretlek bennem van.
Gondold végig te kinek mondod azt, hogy "szeretlek"?
Olyan embernek akitől pozitív dolgokat kapsz. Ő persze, hogy szeret hiszen melletted szabad. Kenyelmes, hogy vagy mivel kiszolgálód az igényeit.
Azt mondom szeretlek de 10 percenként pofán csaplak egy péklapáttal, hagynád?
Nagyon kedves, jófej, sármos, figyelmes vagyok, lefekszel velem, csak szex?
16/26 A kérdező kommentje:
Miért lennék hülye?
2019. márc. 13. 16:56
17/26 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok hülye. Az csak szex volt, érzelmek nélkül. Engem szeret
2019. márc. 13. 17:36
19/26 anonim válasza:
Hű,még egy ilyen madarat sose talál mint te....
20/26 anonim válasza:
Tudod mit? Maradj akkor vele, ilyen palimadarat mégegyet mint téged végül is nem fog találni, akit folyton átverhet és elnézi neki :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!