Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, ti kiakadnátok ez miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti kiakadnátok ez miatt?

Figyelt kérdés

Életem nagy szerelme szakított velem két hónapja, mert külföldre ment dolgozni, és szerinte így könnyebb lesz legyőzni a távolságot. Megkért, hogy ne keressem, ne is írjak neki.

Nem akartam beletörődni, de elment, sajnos én nem tudtam vele menni.

Írtam neki, de hiába, mert nem válaszolt.

Rengeteget sírtam miatta, az is megfordult a fejemben, hogy véget vetek az életemnek.

Erre csütörtökön beállított hozzánk, mert hazajött Ausztráliából, azt mondta, hogy bocsássak meg neki, rájött, hogy nem tud nélkülem élni, az sem érdekli ha nyomorban él tovább, de velem akar lenni, nélkülem megbolondult kint.

Én még mindig nagyon szeretem őt, de nagyon fájt, hogy itt hagyott és közben elhagytam magam iszonyatosan, egyszer-kétszer beültem egy helyre, és volt, hogy ittam, borzasztóan szégyellem magam miatta, de hét férfival is lefeküdtem az elmúlt egy hónapban, teljesen össze voltam zavarodva, csak sodródtam az árral, nem is tehetek az egészről, olyan volt ez a két hónap mint egy rossz álom.

Én persze szeretném vele folytatni és túlteszem magam azon, hogy itt hagyott, mert jóvá tette és visszajött, persze sosem felejtem el ezt a két hónapot, de a saját szemembe sem tudok belenézni azért amit az elmúlt hetekben tettem, nem is tudom, hogyan mondjam el neki, egyszerűen mocskosnak érzem magam, mióta hazajött még nem feküdtünk le, lelkileg nagyon kívánom őt, de undorodom attól, hogy a koszos testemhez érjen, és persze nem is merem neki elmondani, hogy miért nem akarok vele lefeküdni, biztos kiakadna és elítélne érte. Teljesen jogosan!

24 évesek vagyunk mindketten, és nekem ő volt az első barátom, rajta kívül mást sosem szerettem, vele veszítettem el a szüzességem és eddig csak vele feküdtem le.

2019. márc. 9. 14:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

Naah, én el nem hinném hogy ezért jött haza.

Simán elmondanám neki, hogy te itthagytál nem válaszoltál,nem voltál rám kiváncsi,

lefeküdtem 7 pasival, és mindegyik jobb volt nálad.

És elküldeném a francba.

Ha holnapután Amerikába megy?

Akkor megint kiborulsz?

Egy pasiért maximum egyszer borulok ki. Utána lapát.

Többet nem csinál belőlem hülyét.

Magadat meg ne okold. Akkor és ott úgy érezted, hogy erre van szükséged hát megtetted.

Ez van, nem ártottál vele senkinek sem.

Az meg hogy ki mit gondol, kit érdekel?

Majd idővel megtanulod te is.

De szerintem te maradsz ennél a pasinál, örülsz hogy visszajött, és emészted magad.

2019. márc. 12. 16:51
 22/27 anonim ***** válasza:
79%

#21 Ezekkel a gogos mondatokkal csak magadnak gyartod az onigazolast, de a kerdezonek nem segitesz.

Nem szurja ki a szemed, hogy a kerdezotol ez egy ontudatlan, onpusztito cselekedet volt? Mint amikor valaki banataban benyakal egy uveg tomenyet, vagy a kezet vagdossa, vagy lenyel egy marek altatot. Ezek az aktusok nem a felszabadulasrol es az elvezetrol szoltak, hanem a gyasznak egy nagyon szelsoseges megnyilvanulasa volt. A kerdezo tette nem egy eros, fuggetlen noe volt, hanem egy megsebzett es segitsegre szorulo ember vergodese.

2019. márc. 12. 22:06
 23/27 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó Te vagy az aki megfogalmazta ennek az egésznek a lényegét. Akkor mond el kérdező, ha azt akarod,hogy szakítson veled. Mert gyakorlatilag nem hagynál neki más választást. Ha nem, akkor vagy ne szólj róla vagy ne 7-et mondjál. Az itteni ostorozásokat ne vedd a szivedre. Itt a többség tökéletes, az életben hidd el nem így van.
2019. márc. 13. 11:23
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Én sem mondanám el a pontos számot. Ha szóba kerül köztetek a dolog, foglald össze hogy nagyon padlóra kerültél és tettél olyat amire nem vagy büszke. Gyakorlatilag nem csaltad meg, ráadásul neki is lehettek szexuális kapcsolatai a 2 hónap alatt.

Az viszont fontosabb, hogy tedd túl magad a helyzeten. Sokkos állapotban voltál és rosszul reagáltál. Saját magad bántottad és még most is ezt teszed. Adj egy kis időt még magadnak hogy fel tudd dolgozni a helyzetet és ne részletekbe menően meséld el a történteket.

És mielőbb menj el szűrővizsgálatra.

31/N

2019. márc. 14. 22:47
 25/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mi lett bevallottad?

2019. márc. 22. 02:02
 26/27 A kérdező kommentje:

Erőt vettem magamon és bevallottam neki. Nem igazán akarta elhinni, hogy képes voltam erre.

Sosem fogja megbocsájtani magának, hogy itt hagyott, hibásnak érzi magát, de azt mondja nagyon szeret, és együtt túl leszünk ezen az egészen.

Most már jobb, sokkal jobb, de nem olyan mint előtte volt, nem tudom elhinni, hogy ezek után is ugyanúgy szeret:(

Biztos idővel jobb lesz. Reméljük.

2019. márc. 22. 19:53
 27/27 anonim ***** válasza:

Tudom, regi kerdes, de nem baj.

Nem ertem, miert kell ezen ennyire kiakadni. Ha szingli vagyok (tok mindegy, szerelmes vagyok-e meg a volt baratomba), akar minden nap mas pasival is lefekudhetek, na es?

Es ez egy ESZMELETLENUL KAROS felfogas, hogy egy no emiatt "tisztatalan" lenne, anyam, melyik evszazadban vagyunk? Meg ha azt mondanad, "felszines" vagy ilyesmi, de "mocskos"???

Par hetig kiprobaltad segit-e, ha mas pasik vagynak rad, ha mar a baratod igy ott hagyott, es rajottel, hogy nem segit. Mas evekig csinalja ezt...

Szoval remelem, azota reg megbocsatottal magadnak, mert nincs is miert.

2020. jún. 10. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!