Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kiakadnátok ez miatt?
Életem nagy szerelme szakított velem két hónapja, mert külföldre ment dolgozni, és szerinte így könnyebb lesz legyőzni a távolságot. Megkért, hogy ne keressem, ne is írjak neki.
Nem akartam beletörődni, de elment, sajnos én nem tudtam vele menni.
Írtam neki, de hiába, mert nem válaszolt.
Rengeteget sírtam miatta, az is megfordult a fejemben, hogy véget vetek az életemnek.
Erre csütörtökön beállított hozzánk, mert hazajött Ausztráliából, azt mondta, hogy bocsássak meg neki, rájött, hogy nem tud nélkülem élni, az sem érdekli ha nyomorban él tovább, de velem akar lenni, nélkülem megbolondult kint.
Én még mindig nagyon szeretem őt, de nagyon fájt, hogy itt hagyott és közben elhagytam magam iszonyatosan, egyszer-kétszer beültem egy helyre, és volt, hogy ittam, borzasztóan szégyellem magam miatta, de hét férfival is lefeküdtem az elmúlt egy hónapban, teljesen össze voltam zavarodva, csak sodródtam az árral, nem is tehetek az egészről, olyan volt ez a két hónap mint egy rossz álom.
Én persze szeretném vele folytatni és túlteszem magam azon, hogy itt hagyott, mert jóvá tette és visszajött, persze sosem felejtem el ezt a két hónapot, de a saját szemembe sem tudok belenézni azért amit az elmúlt hetekben tettem, nem is tudom, hogyan mondjam el neki, egyszerűen mocskosnak érzem magam, mióta hazajött még nem feküdtünk le, lelkileg nagyon kívánom őt, de undorodom attól, hogy a koszos testemhez érjen, és persze nem is merem neki elmondani, hogy miért nem akarok vele lefeküdni, biztos kiakadna és elítélne érte. Teljesen jogosan!
24 évesek vagyunk mindketten, és nekem ő volt az első barátom, rajta kívül mást sosem szerettem, vele veszítettem el a szüzességem és eddig csak vele feküdtem le.
Semmi célom nem volt semmivel! Senkitől nem akartam semmit, nem hogy kapcsolatot, mondtam a barátom szerettem akkor is és most is, becsapva és kilátástalanul éreztem magam.
Egyszerűen csak voltam és nem is érdekelt semmi, csak ittam és amelyik férfi szimpatikus volt, annak hagytam magam.
Az összes férfivel csak egyszer történt meg, azóta egyikkel sem beszéltem, nem is érdekelnek! Hál isten csak az egyik írogatott többször, de őt letiltottam.
Felejtsd el ezt az egészet. Iszonyúan magad alatt voltál. Teljesen ne mond el neki mi történt. Ha szóba kerül a negyedét valld be, hogy ittál és volt 2 pasi akivel más is történt. Egyébként ne hibáztasd magad.
Velem egyszer régen mikor szakított velem a barátom, buliban a pincérrel mentem el,akiről ráadásul tudtam, hogy kibeszéli a nőket akikkel együtt van. Más is csinál vagy csinált hülyeségeket hidd el. Nem csak tökéletes emberek léteznek. Ne tálalj ki teljesen! És bocsáss meg magadnak!
Én nem mondanám el a helyedben. Ő szakított veled, tuti, hogy másik nő volt a dologban. Ez nem megcsalás, semmi köze hozzá, hogy mit csináltál abban az időben. (Soknak tartom a 7 pasit, de ez legyen a te bajod).
Annó amikor a férjem elhagyott és elkezdett visszajárni hozzám, megmondtam neki: "aznap amikor elhagytál minden jogodat (házassági) elveszítetted fölöttem". (Nem feküdtem le senkivel, csak ne gondolja, hogy ki és bejáró ház vagyok). Azóta is veri a fejét a falba, de nincs joguk számonkérni semmit. Nem tartozol magyarázattal neki.
A Napos oldal cimu film jutott eszembe rolad.
Nezd, tenyleg lehet mindenfele szavakkal illetni, hogy a tetted mennyire erkolcsos, de szerintem erdemesebb mas iranybol megkozeliteni. Ez az eset azt mutatja, hogy a mentalis egeszseged torekeny, es hogy ferfi nelkul eletkeptelen vagy. Nem gunyolni akarlak, amikor ezt mondom. Mint valami szolokacs, ami mindig keresi a karot, ha kidolt az egyik akkor ratekeredik a masikra. Persze tartosan egyik ferfi se kellett, talan a nevukre sem emlekszel, de a motivacio ez volt. Ferfi nelkul egy elveszett lelek vagy.
Lehet amugy igy elni, de ehhez egy olyan ferfi kell, aki ezt a feladatot elvallalja. Mivel ez a szerep nagyon megterhelo es nem minden ferfi vallalkozik ra, ezert muszaj megerosodnod, hogy ne legyel ennyire raszorulva a tamogatasra es ne keverd magad hulye helyzetekbe.
Szerintem ez tipikus peldaja annak, amikor vmilyen szakember segitsegere lenne szukseged, mert ez inkabb volt mentalis osszeomlas, mint hetkoznapi rib anckodas.
Es hogy errol a baratodnak mit mondj? Egyszer muszaj lesz elmondani, kulonben nem fogja tudni, hogy neki milyen fontos szerepe van az eleted egyben tartasaban. Es egy serult ember tamogatasa akkora feladat, amit nem biztos, hogy vallalni tud.
1. El kéne meséljed neki milyen ügyes voltál
2. Ha én lennék a faszi, és elmondanád nekem, hogy miket műveltél megkérnélek, hogy szépen add ide a repjegyem árát, hogy visszahúzhassak. Többé nem hozzád, alapvetően nem jönnék vissza, főleg nem egy olyan országból ahova évente párszázan(!) Jutnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!