Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan ferfirol akinek szeretője van, és házasodni készül a barátnőjével?
Igen,én vagyok a szerető.sajnos beleestem ebbe a hibába,és nem tudtam kiszállni.persze vannak az így meg úgy szeretlek dumák,mégis meg tudja tenni,hogy elvesz egy másik nőt a közös gyerek miatt,és csak azért mert a nő azt mondta,hogy elhagyja ha nem lép.
roviden ennyi a történet ,de képtelen vagyok felfogni,hogy valakinek van képe elvenni valakit miközben szeretője van,és mindezt csak a gyerek miatt.nagyon magam alatt vagyok.valahogy ki akarnek abrandulni,de szeretem sajnos.nem is tudom mit várok tőletek,talán csak annyit hogy valaki azt mondja,hogy ennél már csak jobb lehet.
"Én nem érzem magam szar embernek,csak egy embernek aki beleszetett a rossz emberbe.es amúgyis,én nem csaltam meg senkit."
De attól még szar ember vagy és pont.
Most azt akarod mondani, hogy te vagy az áldozat? Nem kell mindent elhinni annak a csaló féregnek aki azt állítja, hogy a barátnője zsarolja? Na, hagyjuk már ezt a süket dumát. Ha szerelmes lenne beléd, gondolod, hogy érdekelné a gyerek és a barátnője? Na ezért nem lesz akárkiből szerető, mert van aki tudja, hogy ez csak kamuzás, de te is megéred a pénzedet, ha annak ellenére, hogy van barátnője és gyereke, így is beálltál a szeretői szerepbe. Mindketten szar emberek vagytok!
Attól h szereted még szar ember vagy! Fogalt pasival kezdeni? Az volt hatalmas hiba! Semmibe vetted a nője érzéseit, h az mit fog érezni ha kiderül. Te érdemelnéd meg h teveled csinálják ezt!
Itt mindenki hibás az tuti! Hazugságban éltek mindhárman !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!