Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi már évek óta együtt van a baratnőjével mi viszi odáig hogy megycsalja? 23l
Ennek ezer oka lehet, de a leggyakoribb ok, hogy boldogtalan párkapcsolatban él és te voltál az éppen aktuális fellángolása.
Pontosabb információkért kérlek, fordulj a szédelgőhöz!
Ilyen esetekben lehet szakítani is ám. :D
A hisztis, problémás barátnőt nem oldja meg a megcsalás, attól még ugyanolyan rossz marad a kapcsolata.
Én is így voltam. Elkezdett udvarolni egy férfi, aki nem mondta meg hogy barátnője van. Én meg nem is feltételeztem ilyet. Mi is lefeküdtünk, aztán bevallotta. Én kiakadtam, majd azt mondta hogy a barátnőjével unalmas a kapcsolat, szex terén sem kap meg sok mindent, mindig veszekednek. Ekkor kérdeztem hogy miért nem szakít vele akkor. Azt mondta azért mert kényelmes ìgy neki. El is küldtem a francba.
Ha rossz egy kapcsolat ki kell lépni belőle!! Bár minden megcsaló azt kamuzza hogy rossz a kapcsolata..
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!