Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, vagy nem?
Nagynenem tudtaval irom ki ezt a kerdest , akinek van baratja es tudni akarja hogy huseges e vagy nem
Az a pasas amellett hogy nyugdijas, abbòl él hogy énekel , gitarozik kulönbözö rendezvenyeken
A pasas többeve elvalt , es bérel lakast , most keszul atköltözni egy masik bérlakasba
Van egy nö ,aki szervezi neki a megbizasokat , felkereseket , a templom embere , es a templom fizeti a fellepeseket . ( kulföldi helyzet)
A pasas neha atmegy hozza , hogy egyeztessenek fellepeseket , stb es elmondasa szerint az a nö szerelmes bele es egy eve ismerik egymast , nagynenemet par hete ismeri
Az a nö , akihez atjar , özvegy , ötvennyolc eves es nagy hazban lakik
A pasas hatvanhat eves .
Mondtam nagynenemnek hogy ne aggódjon mert ha egyutt lennének azzal a növel , aki allitólag szerelmes is bele , akkor a pasi nyugodtan beköltözött volna mar eddig a nöhöz , nem bérelne lakást , hiszen a kapcsolatuknak semmi akadálya
A pasi azt mondja hogy az a nö neki nem jön be , mert nagyon öreges es zacskót kéne húzzon a fejére , hogy elviselje
Nagynenem csinos , fiatalos nagyon szexi nö
Szerintetek megis van köztuk valami mert megeri a pasinak , mert az biztositja a koncerteket es igy akarja lebiztositani magat ?
Az megcsalásnak számit ha baráti alapon d...nak?
Ha igen akkor mi a kérdés.
Nyilván azt fogja mondani hogy ilyen ronda olyan ronda....
>A pasi azt mondja hogy az a nö neki nem jön be
És van bárkinek bármi oka, hogy ezt ne higgye el? A fickó nyíltan beszél az egészről, nem titkolózik. Hogy jön ide a megcsalás? Mi egyáltalán a probléma?
Igazabol a nagynenednek sok elvarasa nem lehet. Ha meg csak kerulgetik egymast, de mar ilyen szinten megy a spekulacio, akkor abbol sok jo nem fog kisulni.
Nekem a te ervelesed tetszik, ha a masik no kene neki, akkor mar minimum ott lakna a lakasan. Annak ellenere, hogy a zacskos neni kitartoan probalkozik nem jutott semmire.
Nagyneninek uzenem, hogy ne a ferfitol es a parkapcsolattol varja a boldogsagot. Forditva mukodik. Eloszor legyen boldog, es utana keressen tarsat. Akkor nem lesz ennyire onbizalomhianyos, hogy folyamatosan arra gondoljon, hogy ki akarjak hasznalni. Nekem egy ketsegbeesett nonek tunik, aki egy ennyire fals parvalasztasba is belemenne, mint ez. Tobb idore lenne szuksege, es egy sajat eletre.
42F
7-es, ez nem probléma, csak a férfiak nrm mindig azt mondják amit gondolnak.
Az én férjem nekem is pont ugyanezt mondta, ilyen ronda olyan ronda.
Mondjuk a haverjainak is azt mondta , hogy ronda és öreg tehat csukott szemmek d..ta....
De ne általánositsunk.
AZ biztos, ha az a nő kellene neki, akkor vele lenne és hozzá költözne, hiszen szerelmes belé a másik nő.
Többi variáció:
1. Nem is szerelmes belé a nő, csak a pasi taktikázik, úgy gondolja, emeli az ázsióját, hogy másnak is kell.
2. Nem is ronda a másik nő, csak kitalálta, hogy annyira féltékeny ne legyen a nagynéni. Hogy öreg? A pasi közel 10 évvel vénebb :)
3.Tulajdonképpen együtt vannak, a többi csak kamu, a nagynénit szeretőnek szánja.
#8:
>csak a férfiak nrm mindig azt mondják amit gondolnak
És szerinted ennek az a helyes kezelési módja, hogy a nő feljön egy fórumra és népítéletet kér egy rakás ismeretlentől, nulla információ alapján? Ha valaki ennyire bizalmatlan, akkor miért van egyáltalán párkapcsolatban? Elkeserítő és nyomorúságos hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!