Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem, rájöttem és ő nem is tagadta. Nyíltan felvállalta a dolgot. Azt mondta szereti a másikat! Annyira tanácstalan vagyok, én még mindig szeretem és kitartottam mellette mindig. (45N,47F). Mit tehetnék?
#11 a szerelem elmulik. Naiv az a 47eves ferfi aki azt hiszi h egy 29eves no epp benne talalta meg almai ferfijat es ha a csaj meg igy is gondolja, 3-5ev es zavarni fogja az idosodo pasija.
Egy 37eves ffi el kell tudja donteni h akit felesegul vesz, amellett ki tud-e tartani 10ev mulva ha majd jon a kapuzaras es kisertes es nemet mondani annak meg mielott komolyra fordulnak a dolgok.
Ha erre keptelen, akkor ne igergessen az oltar elott, maradjon szingli es dugja meg akit tud es amig nem vesziti el a vonzerejet.
Hadd ne sajnaljuk mar a kapuzarasozo felrelepo ferfiakat,csaladapakat akik boldogsagra vagynak meg f.rkukon porgo fiatal lanykakra. Mindket nem oregszik, nem igaz h a nok jobban. Az viszont igaz h amig ezek a korosodo ven hulyek a kolleginakat hajszoljak, a dolgozo felesegeik viszik a haztartast es legtobbszor menedzselik a gyerekeket, kevesebb idejuk es energiajuk van felrekrni.Pedig valoszinukeg a masik fel sem erezte aaaannyira nonek magat mar mellette.
Majd a kerdezo is felszivja magat es lehet h az esti vacsorakeszites helyett amit a ferje elvart ezentul kondiba jar, baratnozik majd es ki fog virulni, a kedves exe meg csak pislog h milyen jo csaj lett,millio pelda van ra. Nem veletlen h a hazassagban elo nok atlageletkora alacsonyabb mint az egyedulalloke, mig a hazassagban elo ferfiake magasabb mint agglegeny tarsaike. Ki van nyalva a valaguk,ok meg cserebe nem erzik eleg ferfinak magukat... az ilyenek meg is erdemlik h utjara eresszek oket.
Pff sajnálom...
Elszomorító hogy egyre több ilyen van.
Azt gondolom el kell gyászolni a dolgot, aztán túllépni az egészen. Mást nem tudsz tenni amúgysem sajnos.
Ennyit ér a férfiak nagyobb része.Ápolod ha betegek,mosod a szaros gatyáját,támogatod minden szarban miközben a nagy többség amúgy is félredug (ne áltasd magad,megtette ő máskor is ) Most sem arról van szó,hogy te rossz vagy,hanem jött egy fiatal nő,az újdonság,meg körbe van nyalva,a kedves férjed,meg olyan bolond,hogy nem veszi észre minden kapcsolat elején pont ez van.
Én is megtanultam a leckét,szerencsére még sokkal fiatalabb koromban,és tudom,soha nem szolgáltatom ki magamat sem érzelmileg sem anyagilag egy pasinak.A legtöbbje egy 15 éves hisztis kamasz érzelmi,értelmi szintjén rekedt.
Épp ezért ha 45 éves koromban lelépne a férjem,kacagva pakolnám a cuccait.
Sírd ki magad,sajnáld magad egy pár hétig aztán állj talpra.Még nincs leáldozóban hidd el,lehet futni,edzeni,új dolgokat tanulni,tanfolyamra járni,dolgozni,feljebb lépni,olvasni,és lőn nem lesz szaros gatya, fingó,böfögő,tunya senkiházi aki csak a plusz munkát adja otthon is. 2 év múlva boldog leszel,és azt fogod mondani igazam volt,Kezdj el élni,szabad vagy!
Jaj,majd mindjárt megsajnálom őket. A szegény asszonyt kellene sajnálni,akit 20-30 év után eldobnak.Neki nyilván méznyalás volt az elmúlt 30 év.
Ha annyira szenvedett a hapsi,akkor idejében le lehetett volna lépni,de persze a lelépés mindig csak akkor történik meg ha már van egy újabb házicseléd a szaros gatyák mosására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!