Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tette, hogy felvállalta?
Egyszer volt, hol nem volt volt egyszer 1 fiú. Ez a fiú egyszer el ment 1 kisegítő iskola mellett ahol 1 vele 1 korú fiatalokból álló sportba ütközik. Egyszer csak a sorból kikiabál egy fiú a srácra "héj a húgomnak tetszel, nem akarod elvenni?"
A srác mondja kösz nem kihagyom
Erre a fiú na de a puncija kéne mi? vagy mi van bu.zi vagy?
Igen az vagyok, erre a csoportban páran összebeszélnek 1 olyan nyelvet használva amit sajnos nem értett és elkezdték kergetni. Miután elkapták a srácot ledobták a földre megrugdosták, megverték, leköpték, lehugyozták, megalázták...ezután tovább álltak.
szerintetek ha nem mondja, hogy "igen mert meleg vagyok"....lehet, hogy nem lett volna ekkora baj belőle?
De a srác kiállt magáért, mert pontosan tudta, hogy mi lesz, de mégis bevallotta én úgy gondolom, hogy sokkal bátrabb volt mint azok akik megkergették és megalázták.
attól függ,ha aztválaszolja hogy kéne a pi..ja,akor azért
csapják szét.XD
Az egy IDIÓTA!
Egyébként meg a homárság nem természetes! ha az lenne akkor csak férfiak vagy csak nők élnének -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!