Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom. Mondjam el neki vagy sem?
Már majdnem 3 éve voltunk együtt. Nem müködött a szex. Úgy voltam hagyva kielégitetlenül és többször jeleztem neki. Egy ideig volt változás, aztán megint vissza. Úgy gondoltam velem van a baj lehet, mert nem tudtam elmenni, de normális előjáték nem volt. Szakítani akartam és előtte lefeküdtem a barátjával, de csak egyszeri alkalom volt. Nem volt jó. A párom a második pasim. Az előzőt nem csaltam meg, de nála is gond volt a szexszel mert túl gyorsan végzett. Ő megcsalt. Ezért gondoltam, hogy velem van baj, hogy nem tudok elmenni a jelenlegi párommal sem, de most már jobban figyel rám és jó a szex is köztünk. A megcsalást nagyon megbántam. Most jött elő ez a dolog a semmiből, mert ez évben lenne az esküvőnk. Az évben, mikor megtörtént, elmondtam a testvéremnek, aki mondta hogy rosszat tettem. Aztán most elmondta édesanyánknak, aki, ahogy ismerem a párjával is megosztja. Nem vagyunk jóban.
Szeretem a párom nagyon és nekem az volt egy olyan időszak ami sok volt, mert nem először fordult elő, hogy nem foglalkozott velem. Most már változtatott rajta. Tudom, hogy, aki szereti a másikat nem tesz ilyet, de már, ha a párommal se tudtam megbeszélni? Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!