Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kideríteni, hogy tényleg megcsal (t)?
De a gyűrűt mi a francnak fogadtad el ? o_O
32/f
Egy ismerősöm is így járt, üzengetni kezdett neki egy idősebb nő, hogy a pasijával kefél. Először nem is vette figyelembe, aztán rákérdezett a pasinál - mert hogy a nő már személyesen is találkozni akart. Akkor megtört a pasi és bevallotta hogy az az idősebb nő évek óta a szeretője és meg sem szakították a kapcsolatukat miközben az ismerősömmel kialakították a közös életüket, összeköltöztek stb. 3 évig csalta a szép, fiatal bombázó barátnőt egy csúf szikkadt vén nővel... Közben meg minden pasira féltékeny volt aki a barátnőjére nézett (és elég sokan voltak, hiszen mondom bombázó a csaj).
Gondolom azért tálalt ki a vén p.csa mert igencsak féltékeny lehetett a nála 1000x szebb felvállalt barátnőre.
Szóval vedd figyelembe azt az üzenetet mert valószínűleg igaz.
31/N
Azért jegyzett csak el h felejtsd el ami törtent
Szerintem ez nem szivböl jött...
Nalam is volt ilyen eset
Nem más nö volt a dologban de orbitàlisat hazudott es siman a szemembe
Ami a legjobb h sajat szememmel lattam es nem tudott manipulalni
egyebkent tuti elhittem volna neki h nem igaz
2 honapra rà megkérte a kezem
Szépen nemet mondtam.
Nem szakitottunk akkor csak mondtam h en nem vagyok erre most felkeszülve
ö arra szamitott h elfelejtem ami törtent
kb befogja a számar a gyürüvel
fél évvel késöbb mentünk szet
nagyban közrejatszott h nem tudtam bizni benne
siman belehazudott a szemembe
mindig az jart elöttem maskor is siman hazudhat
mar azt se hittem el amit mondott
nem tudtam elfelejteni
rajtad all!!
Elfelejted es tiszta lappal indulsz
vagy inkabb vége,mert elöbb v utobb szetmentek
es jo lenne ha addig nem irnatok alá a hàzassagkötö papirt
maceràs a válàs...
Kerdezo,szivesen elkiserlek venni magadnak szep gyurut egy kinai boltba: 800 huf.
Javaslom,h a baratodnak add vissza a gyurut. Kezdj ismerkedni es csald latvanyosan. Aztan rohogve rugd ki . Hat nem ugyanezt csinaltaveled a baratod??? Te mert nem teszed ugyanazt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!