Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat, hogy csak azért se adom oda a másik nőnek a férjemet, inkább benne maradok a hazassagban?
Téged se tart vissza semmi. Kiadhatod az útját, nem tilos.
Csak magaddal tolsz ki, ha elkezdesz versengeni a másik nővel. Indulj ki abból, hogy tényleg egy szinten vagy azzal, akinek kell a maradékod?
Mit nyersz? Egy hűtlen fa..szt, akiben úgyse tudsz bízni, és egy xar kapcsolatot. Ezt szerintem viheti a másik. Ne aggódj, ő se lesz vele boldogabb.
Te meg szingliként, tiszta lappal tudsz ismerkedni. De mondok jobbat: én azt a pár hónapot is élveztem, amíg szingli anyuka voltam.
Hidd el: ebben a játékban az nyer, aki megszabadul a hűtlen fa..sztól. 😉
Nekem 1,5 hónapra lett új kapcsolatom, azóta is tart :-) 5# voltam
Csak jobb lesz, hidd el.
Én 1 delutant vegigbőgtem, megiscsak 13 év volt.
Kaptam aztán vkit, aki megbecsül, tisztel, és csak én vagyok neki. Az első ember aki mellett tényleg úgy érzem, hogy na "itthon vagyok".
Tudom rossz nem látod előre mi lesz.... de hidd el, jobb lesz :-)
Utolsó dehogy.a férjem velem van és velem is akar élni.csak akkor menne oda a nőhöz lakni ha én kirugnam.
Ne haragudj de buta vagy,nálad lakhat mosol főzől,ő meg dugja a nőt igy is úgy is,vagy téged is néha ha épp rád fanyarodik,te szerinted ez neked jó,én nem aláznám meg magam a helyedben,mert a végén beköltözik a nő is.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!