Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat, hogy csak azért se adom oda a másik nőnek a férjemet, inkább benne maradok a hazassagban?
Igen, megtudtam hogy megcsal, ismertem a nőt is,együtt jártunk egyetemre.
Majd nem hagytam el,mondván, nehogy ővé legyen már. 2 hónapig bírtam,aztán felatam. Mivel pontosan tudtam,amikor nem ért haza a munkából nála van. Szörnyű volt,felemésztett teljesen.
Ennek már 3 éve,életem legjobb döntése volt! Most ujra boldog vagyok,valaki más mellett,akinek én vagyok az egyetlen :)
32/N
Igazabol ez nem a te dontesed. Mit varsz ettol? Csak megjobban meg fognak semmisiteni, mielott kidobnak. Ne kinozd magad tovabb.
42F
Egy pillanatra én is igy voltam, aztán valahogy rádöbbentettek hogy nem kéne magamat porig alázni.... otthagytam! Aztán ahogy a mesében is lenni szokott, megtaláltam a másik felemet, az ex meg próbált volna teperni :-)
Én segítenék neki csomagolni a helyedben!
Persze,veled marad
hiszen van egy naiv felesege aki mos foz takarit
penzt is hoz a hazhoz,ismer,tudja hogy melletted kenyelmes elete lesz...
A szereto ugyanugy megmarad hiaba tagadja h befejezi
ha nem ez a no,majd jon a kovetkezo
egesz nap takaritasz,fozol sutsz az uradnak
aki lehet kozben is egy masik no combjait simogatja
Bar te tudod!Ha kiderul a kesobbiekben h ugyanugy atver remelem nem kerulsz padlora.
A te eleted!mindenki ugy eli ahogy akarja.
Nem, én azt éreztem, hogy nekem ez a f..sz többet nem kell, viheti, megtarthatja. Megérdemlik egymást. Az exférjem se olyan tökéletes, ahogy a szeretőnek előadta magát.
Végül ez lett a tökéletes bosszú. Pár hónapig teljesen pokollá tették egymás életét, azt is megbánták, hogy megismerkedtek. Mire az exem sasszézott volna vissza, addigra nekem már volt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!