Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felnyitni a barátnőm szemét?
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket/tanácsotokat kérni egy elég kényes témában. Felnőtt nők és férfiak válaszát egyaránt várom, nem tudatlan tiniékét. Egy tanácstalan barátnő vagyok. Megtudtam, hogy a legjobb barátnőmet (24) a pasija (28) kapcsolatuk kb. 90%-a alatt végig csalta. Közel 3,5 éve vannak együtt. Amint megtudtam megpróbáltam beszélni a barátnőmmel, aki persze nem hitt nekem. Nem egyszeri részeg botlásról van szó. Nem tudom pontosan hány nővel és hányszor csalta meg. De azt tudom, hogy nem eggyel. Akiről én tudomást szereztem azzal több mint 1,5 évig csalta. Három hónappal ezelőtt borult az igazság és akkor vetettek véget az egésznek kényszerből. Nem csak szexről volt szó. Biztos forrásból tudom, hogy állandóan a másik nő járt a fejében, többször vele álmodott. Azt is tudom, hogy többször megpróbálták lezárni. Sikertelenül. Mindig a pasi kereste újra. Egy idő után kialakult távolság sem szakította szét őket. A pasi mindent letagadott természetesen, a barátnőm pedig vakon hitt neki, mi szerint sosem csalta meg és semmi nem történt. A bizonyítékok ellenére sem hitt nekem.
Egy hete pedig megkérte a kezét. Tanácstalan vagyok. Én úgy gondolom, ahol megcsalás van, ott nincs szerelem. Kényelmes hazudozni magunknak és a másiknak is, a megszokottban maradni. Hogyan tudnám felnyitni a barátnőm szemét, hogy hibát követ el és szakítania kellene?
"Nem egyszeri részeg botlásról van szó."
De ha az is lenne, az sem lenne jobb! Nem értem miért tartja mindenki bocsánatosnak a "részeg botlást", mikor az is ugyanolyan natúr megcsalás, tetejébe még egy részegeskedő alak is aki képes annyira kiütni magát, hogy ne fogja fel mit csinál, ami számomra az alkoholisták sajátja.
Ha meg "annyira nem ivott azért", akkor pedig tudta mit csinál és a piálás csak kifogás lenne.
De! A kérdésedhez: Nem tudsz mit tenni. A srác gátlástalanul tagadni fog és te leszel a gonosz. Bár tedd meg, ha így érzed jónak, max összeveszel barátnőddel - de ő vissza fog térni, mikor rájön, hogy igazad volt. Akkor legyél majd mellette.
Lehet leszólni és megkövezni, de...
1. Ha valakit szeretek nem csalom meg. A gyűrűvel csak magához akarja láncolni, mert fél kilépni a biztosból. Valószínűleg áll a háttérben valami, ami miatt nem mer lépni és azt hiszi nem kapna mást. Kapcsolatfüggő.
2. A másik nővel való "kapcsolata" érdekes. Nem merném rá mondani, hogy nem kezdett el iránta érezni semmit, csak maga előtt is tagadja. Persze ehhez többet kellene tudni. És talán nem is a nő, vagy nem csak a nő, hanem az ő szemét is fel kellene nyitni, hogy a felszín alatt boldogtalan.
És igen, ezt férfiként gondolom. Mert ha szeretek valakit, elismerhetem más szépségét és vonzóságát, de nem tudnék hozzányúlni, megcsókolni. Többről pedig már ne is beszéljünk. Mert tudom, hogy van otthon valaki, akitől mindent megkapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!