Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemet látták egy szórakozóhelyen egy férfivel mit tennetek a helyemben?
Először is nagyon sajnálom, ez tényleg nem sok jót sejtet.
Voltam már hasonló helyzetben,amikor a feleségem "elfelejtette" mondani,hogy egy pasit vitt az autónkal a szomszéd városba.
Fontos a helyzet szempontjából,hogy a feleséged a te fényképes lebuktató beszéded előtt mondott-e az esetről valamit,vagy próbálta eltitkolni.
Elmondta a pasi nevét és azt,hogy honnan ismeri?
Amennyiben semmit,akkor az nagyon gáz.
Mond meg neki,hogy a munkatársaid a hátad mögött róla beszélnek és ez neked nagyon rosszul esik,ezért szeretnél tisztán látni.
Ha védi a pasiját és továbbra is titkolózik,akkor nagy valószínűséggel megcsal.
Én ezek után totálisan megfigyeltem az asszonyt: üzenőprogramjait feltettem egy tabra és mindent láttam,amit akartam.
Szerencsére nálunk nem történt megcsalás,csak az asszony hibásnak érezte magát abban,hogy a pasi belezúgott(okkal,mert flörtölt vele),ezért próbálta eltitkolni és barátként kezelve lekoptatni a krapekot.
Természetesen nem sikerült neki,néhány hét után,amikor már szinte zaklatta a férfi,akkor tőlem kért segítséget,hogy építsem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!