Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akkor most velem csalja meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most velem csalja meg vagy engem csal meg vele?

Figyelt kérdés

A történet elég bonyolult, vannak előszálak, de próbálok lényegre törő lenni. Egy olyan férfival találkozgatok, akinek már lassan 6 éve párkapcsolata van. Ez a viszony közöttünk 8 hónapja van és én már egy magasabb szintre szeretnék lépni. A szüleim nagyon ellenzik őt (nyilván nem véletlenül) de én tényleg úgy érzem, hogy Ő AZ. A barátnője már valószínűleg tud a viszonyról, mert az időnk nagy részét, amikor tudjuk együtt töltjük, amint felszabadul, vagy lehetősége van jön hozzám, naponta órákat beszélünk telefonon. Az elején lehet, hogy nagyobb része volt a szex, de mára ez már teljesen átalakult, inkább megyünk moziba, utazgatunk, együtt főzünk, jól érezzük magunkat. A barátnője más dolgokat is talált, amiből erre lehet következtetni, aznap este volt náluk bömbölés, gyanúsítgatás, de másnap reggel már csókkal köszöntötte reggel. (???) Felhoztam neki a témát, hogy jó lenne ezt köztünk szorosabbra fűzni, de azt mondta, hogy nem akarja megbántani a lányt, mert hogy sokkal tartozik neki és sok mindenen mentek keresztül. Az egyik este elkezdtünk közösen lakásokat nézni, de utána 3 napra mondta, hogy nem talál olyan indokot, vagy veszekedést ami miatt azt mondaná neki, hogy legyen vége. Azóta ugyanúgy minden lehetőségnél velem van, bemutatott a nagybátyjának, és a szabadságán is végig együtt voltunk, mivel a lány inkább haza ment. Sajnos ezt az egészet lelkileg már nagyon rosszul viselem, amikor otthon van folyamatosan bőgök... Azt mondta, hogy nálam a hátráltató tényezők a szüleim és az, hogy még tanulok, mivel egyetemista vagyok.

Akkor most én csak egy kaland vagyok, ami tart ameddig tart?

Hagynom kéne, hogy menjen?

Mit tegyek?

23/N

2019. jan. 29. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Addig amíg tudja hogy eszementül szereted, addig hitegetni fog, mert te el AKAROD hinni minden szavát!

Neked kell lépned: keress egy úgy pasit mielőbb! (csak így tudsz kilépni mellőle!)

2019. jan. 29. 22:36
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

1. nem kavarunk olyannal, aki még nem zárta le a kapcsolatát.

a másik nő helyébe képzeld magadm, gusztustalan, amit csináltok.

2. szép nemi bajokat lehet összeszedni úgy, hogy a csávód párhuzamosan kettőtökkel szexel.

elég ehhez a szimpla csókolózás vagy orális is, a gumi nem véd meg mindentől.

3. szépen át vagy verve! ha a csávó tényleg szeretne téged, kérdőjel nem lenne benne, és téged választani.

így viszot te csak egy szerető vagy, és valszeg nem fog szakítani miattad a másikkal, és erősebb az ő kapcsolatuk, mint ahogy neked előadja.

2019. jan. 30. 02:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott csak szórakozik. Ha veled akarna lenni már rég szakított volna a lánnyal. Így egy vagy a sok közül akkor is ha "csak" veled csalja az asszonyt.

Barátnőm volt ilyen helyzetben. Szakított a pasival, pár hét múlva már volt új ágyasa...

2019. jan. 30. 07:20
 14/20 acelsziv ***** válasza:
93%
12 nagyon jól leírta. De te is büszke lehetsz magadra, ha ilyen fickóval kavarsz.
2019. jan. 30. 09:17
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

". nem kavarunk olyannal, aki még nem zárta le a kapcsolatát."

Dehogynem! Az nem baj ha magadat ámítod, de legalább másokat ne kábíts, mert nem életszerű!

2019. jan. 30. 09:41
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem biztosan szeret téged is, különben nem töltene veled ennyi időt. Viszont azt írod: "nem talál olyan indokot, vagy veszekedést ami miatt azt mondaná neki, hogy legyen vége." Te nem egy ilyen "indok" vagy véletlenül? Mert ha nem, akkor nincs miről beszélni. Az örökkévalóságig elhúzható ez az állapot, és te ott állsz majd 5-10 elpazarolt évvel a hátad mögött..
2019. jan. 30. 10:13
 17/20 A kérdező kommentje:
Én is pont ezt mondtam neki... Amikor azt mondta, hogy Őt nem tudja megbántani, akkor csak annyit kérdeztem, hogy “de engem igen?” És igaziból pont ezt akarom elkerülni, hogy a végtelenségig legyen húzva a dolog...
2019. jan. 30. 10:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj, amíg nem késő!
2019. jan. 30. 10:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan add ki az útját, hiába vársz rá. Nem fogja elhagyni miattad a párját, de ha meg is tenné, ugyanazt csinálná veled is. Amíg veled tölti azt a sok időt, addig gondolom a barátnője meg dolgozik. A hátráltató tényező számára valószínűleg az, hogy te még nem keresel pénzt... ez is sokmindent elárul róla meg arról hogy nem sikerült gerincet növesztenie. Mielőbb keress mást! 31/N
2019. jan. 30. 15:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is elkövettem ezt a hibát pár évvel ezelőtt, 23 évesen. 9 hónapig volt viszonyom, reménykedtem hogy elhagyja a barátnőjét értem de nem tette természetesen. Ugyanezeket hallgattam végig én is akkor.

Szegény csaj gürizett, mert a pasinak “nem volt megfelelő állása ami tetszett volna”. Tőlem is kert néha egy kis pénzt, de azt legalább megadta... gondolom a csaj fizetéséből.

Utólag borzalmasan szégyellem magam hogy ilyet tettem, el sem hiszem hogy képes voltam rá, ugyanakkor meg nagyon nagyon sokat tanultam belőle, mert megismertem magam is jobban, hogy mennyire félre vezethető, kis naiva voltam.

Ma már soha nem követnék el hasonló hibát.

Az a baj, hogy akar hányan írhatják neked hogy lépj ki a viszonyból, úgyis csak akkor fogod megtenni ha kellően megelégeled már a folyamatos megaláztatást. Neked kell megértened hogy időt energiát pazarolsz egy semmit érő pasira. És szerelem ide vagy oda - akkor is nézz a lelked mélyére hogy egyébként büszke vagy e magadra..

Nem ítéllek el, mondom én is voltam ilyenben sajnos - csak tapasztalat, hogy ezután egy ideig a fejed vered majd a falba, hogy lehettél ilyen buta.. kívánom hogy minél hamarabb túl legyél rajta!

2019. febr. 2. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!