Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki csak emailen kommunikál a szeretőjével?
Lehet dolgozik,minek kell munkaidőben éjjel zaklatni,Csak akkor hivom munkaidőben ha életbevágo,eltudom magam foglalni, ahol nincs semmi oda miért kell csinálni.. :(
36N
Exem a volt nőjével így kommunikált a hátam mögött vagy fél évig. Nagyon arcon csapott a tudat, hogy így át lettem verve, amikor kiderült minden.
30N
Rengeteg helyen lehet chatelni a neten akár a jófogáson. De egy kamu email cím amit csak arra használ, hogy vele beszéljen kinyomozhatatlan.
Inkább más nyomon kutakodva próbálj rájönni van e valakije. Ez a suttog valakivel nagyon amatőr lenne. Sztem beképzeled.
Nem akarlak elkeseriteni,de az en ferjemhez is ejjel jart le a noje meloba.Konnyu dolguk volt,mert orkent egyedul volt ott.Viszont en sose hivogattam ejszaka.Nem vettem eszre semmit,mert nem irkaltak,es nem telefonalgattak,sms eztek,ha itthon volt.
Viszont ne lass remeket,keress bizonyitekot,vagy kerdezz ra siman.
Majd ird meg mi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!