Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van aki csak emailen kommuniká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki csak emailen kommunikál a szeretőjével?

Figyelt kérdés
2019. jan. 10. 22:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Lehet dolgozik,minek kell munkaidőben éjjel zaklatni,Csak akkor hivom munkaidőben ha életbevágo,eltudom magam foglalni, ahol nincs semmi oda miért kell csinálni.. :(

36N

2019. jan. 11. 00:44
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi évek óta viberen tartjuk a kapcsolatot, egész nap jönnek mennek az üzik.
2019. jan. 11. 03:33
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Exem a volt nőjével így kommunikált a hátam mögött vagy fél évig. Nagyon arcon csapott a tudat, hogy így át lettem verve, amikor kiderült minden.

30N

2019. jan. 11. 06:37
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
Mi is egész nap e-mailezünk, úgyhogy van.
2019. jan. 11. 07:47
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

Rengeteg helyen lehet chatelni a neten akár a jófogáson. De egy kamu email cím amit csak arra használ, hogy vele beszéljen kinyomozhatatlan.

Inkább más nyomon kutakodva próbálj rájönni van e valakije. Ez a suttog valakivel nagyon amatőr lenne. Sztem beképzeled.

2019. jan. 11. 07:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseriteni,de az en ferjemhez is ejjel jart le a noje meloba.Konnyu dolguk volt,mert orkent egyedul volt ott.Viszont en sose hivogattam ejszaka.Nem vettem eszre semmit,mert nem irkaltak,es nem telefonalgattak,sms eztek,ha itthon volt.

Viszont ne lass remeket,keress bizonyitekot,vagy kerdezz ra siman.

Majd ird meg mi volt

2019. jan. 11. 11:32
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Én pont igy jártam . Gyanus volt nagyon az utobbi idokben. Párom a telefoját kirakta mindig az asztalra nem dugdosta . A laptopot nyomta folyton de ugy volt beallitva hogy elozmenyt ne mentse . Felraktam egy programot . Egybol lebukott.
2019. jan. 12. 08:27
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
Messengeren tartjuk a kapcsolatot évek óta.
2019. febr. 5. 12:04
 19/20 A kérdező kommentje:
A suttogást nem képzelem be, amikor beszélünk telefonon nem is lehet hallani, de amikor visszahallgatom a beszélgetést akkor lehet érteni, barátnőmnek is mutattam és ő is érti. Az én kedvesemnek is visszajatszottam és hallja ő is de azt mondja nem lehet érteni és ő vele nem volt senki nem ő suttog. Rejtélyes... De szerintem van/ volt olyankor valaki vele mivel tagadja gondolom a szeretője .
2019. febr. 15. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Helytállónak tűnik a következtetésed.
2019. febr. 15. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!