Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon csak taktika, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak taktika, hogy lefekudjek vele?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja vagyok a szeretője. O fel eve van egyutt a barátnőjével. Nincs köztük szex, sosem volt, mert a lany meg szuz. Próbálkoztak vele sokaig, de mindig sírás lett a vege, hogy faj meg hasonlok, igy O feladta 3 honap után a próbálkozást.

A helyzet az, hogy én is az vagyok. Kozoltem vele, hogy nem fogunk szexelni. Csak petting van.

Mellesleg miota velem van, azota a barátnőjével nincs petting sem.

Buntudatom van a baratnoje miatt, ezert folyton felhozom ot neki, minden alkalommal eszébe juttatom, hogy van valaki aki már szereti ot.

De sajnos ahhoz gyengének bizonyulok, hogy nemet mondjak ra. Keresem a mierteket, hiszen szerelmes nem vagyok, ezt tudom.

A lenyeg:

Én sosem beszelek érzelmekről, O viszont egyfolytában. Minden találkozásunkkor van rola szo és engem nagyon feszelyez.

Mert nem hiszek abban, hogy egy szereto lehet valoban “szerethető” oszinten egy ilyen felállásban.

Azt mondja, hogy nagyon kedvel, meg mi lesz ha belemszeret és forditva, akar mindkettő, hogy gondol ram és hogy nekem hiányzott e O. Hogy szeretem-e és hasonlok.

Tudja, higy idegesit, ha érzelmekről beszel és azt is, hogy aztán mindig megbántom.

Akkor miért csinálja?

Miért akar érzelmeket belevinni?

Hazugság lenne, hogy lefekudjek vele? Viszont tudja, hogy idegesit csak vele és eltolom megjobban magamtol.. akkor miért?

2019. jan. 5. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

#1 Valahol igazad van, és egyet is értek veled. De ez a példány egy jól kinéző, vagy gazdag díszpinty lehet, ha jut neki kettő is, de nem tudja egy nő szüzességét elvenni. Tudom, hogy fáj, de ha be van indítva a csaj rendesen, akkor abba nem hagyná... :-)

#8 Kikérem magamnak nem vagyok nőgyűlölő!!! Nagyon is szeretem a NŐKET.

Jobb ha kerülitek a pasit mind a ketten...

41F

2019. jan. 6. 00:09
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Na, ilyet még nem hallottam, hogy no szex, de a szeretővel is no szex :-D

Remélem ez valami kamubaromság

2019. jan. 6. 01:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Arra se tudsz nemet mondani, hogy találkoztatok, úgyhogy arra se fogsz tudni, hogy egy kicsit odateszi, aztán egy kicsit bedugja, aztán mire észbe kapsz, itt írogatod ki, hogy lehetsz-e terhes, ha nem vette ki időben.

Addigra a srác az utcán se ismer fel, mert csak egy trófea vagy neki, semmi más.

2019. jan. 6. 08:47
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
Csak trófeákat gyűjt!
2019. jan. 6. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!