Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a komolyabb megcsalas a chatszex ismeretlenekkel vagy a csokolozas ismerossel?
Figyelt kérdés
Melyiket gondoljatok komolyabbnak? A chatszex anonim oldalon tortenik semmifele adat megadasa nelkul. Tehat itt benne van hogy valaki csak hulyul a masik oldalon es ferfikent nonek adja ki magat es erre elvez. A csokolozas meg ismerossel egyertelmuen szemelyesebb szerintem.2019. jan. 4. 12:34
1/7 anonim válasza:
Mind a kettő egyformán megcsalás.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, mindkettő elég komoly dolog.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a csókolózás, de mindkettő után elköszönnék. Inkább vagyok egyedül, mint egy ribivel.
4/7 anonim válasza:
Csókolózás. De a chatszex sem megbocsátható vétek, az is ugyanúgy megcsalás.
5/7 anonim válasza:
Szerintem felesleges licitálni, hogy melyik "jobban" megcsalás. Vagy megcsalás valami, vagy nem, nincsenek "szintek". Mindegyik "komolyságú" megcsalás ugyanolyan fájdalmat okozhat a megcsalt félnek, és csak rajta múlik, hogy mi az, amit meg tud vagy meg hajlandó bocsátani. Ez most olyan, mintha lesz.pnék egy idegent és ezt úgy állítanám be a férjemnek, hogy ez nem is "komoly" megcsalás, mert rendesen le is feküdhettem volna vele.
6/7 anonim válasza:
A chatszex miért lenne megcsalás? Akkor a fejemben ha mással szexelek az is megcsalás?
Ha azt írom chatszexben, hogy szeretem a másikat az más, de ilyen nem szoktak... 41F
7/7 anonim válasza:
Megcsalasról fizikai kontaktus után van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!