Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek is hiba volt írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hiba volt írni a barátnőjének, gogy nem hagy békén hónapok óta a pasija?

Figyelt kérdés

Nem hitte el és még neki állt feljebb, egyáltalán nem az volt a célom, hogy szétválasszam őket, nem is ez volt a célom, hanem, hogy akadjon le rólam.

Egy barátnőmmel közösen írtunk, aki többször látta mit művel, mert nekem nem írt volna vissza.

Most a feljelentés jön... Ezt akartam elkerülni.

2019. jan. 1. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Annyira béna, hogy hónapok óta írod ki a kérdéseket erről, de rohadtul nem fogadtál meg semmilyen tanácsot...
2019. jan. 1. 23:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó teljesen egyet értek veled. Nekem is irogatott, én barom megsajnáltam adtam neki a tanácsot. De semmi se volt jó. Sztem ez kamu és magát kellene kezeltetni.
2019. jan. 2. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Akiknek vannak tippjei, hogy lehet egy ilyen zaklatótól megszabadulni (költözést hagyjuk) azok kérlek leírnák nekem is? Ha mondjuk se a feljelentés (nem történt akkora horderejű dolog) és jelenleg más országba való költözés sem játszik?! Mivel lehet elrettenteni?
2019. jan. 4. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!