Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedtetek a házas férfi csábításának? Ha igen, megbántátok? Hány alkalom volt?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 06:29
11/23 anonim válasza:
Engedtem,beleszerettem,megbántam,sok alkalom volt,de már vége.Ő még teper ,de hiába
12/23 anonim válasza:
Férfi szemmel elég durva látni,hogy mennyi nő élvezi a másodpilóta szerepet.
Soha nem teszitek fel a kérdést, hogy miért nem lép le hozzátok az asszonytól, ha annyira szeret?
13/23 anonim válasza:
Nem, mert részemről csak szexről volt szó. Kapcsolatra nyilván normális férfi kell.
14/23 anonim válasza:
Csak a gerincteleneket lehet elcsábítani.
15/23 anonim válasza:
Aztan ha megtalaljatok az igazit...
Es dul a szerelem...
ti se haragudjatok meg a ferjetekre hogy osszefekszik massal
mikozben neked azt mondja szeret😁
Rohogok az ilyeneken
hany ilyen csajt tudok...Uristen...milyen buszkek h foglalt pasival vannak
aztan amikor visszanyal a fagyi kitor a vilaghaboru!😆
16/23 A legrosszindulatúbb válasza:
Most komolyan mindenféle rosszindulat nélkül, ezek osztják itt az észt? Ezek? Akik egy házas férfival képesek összefeküdni hónapokon/éveken keresztül? Hogy nem sül le a képetekről a bőr...
18/23 anonim válasza:
A sok büszke díszpéldánynak, csak 1x próbáljon ilyen sz@rrágó r.banc a férjemre mászni, a belét is kitaposom, borítékolhatja!
19/23 anonim válasza:
Jujjj de erősnek hiszed magad utolsó. Majd a szerető jól kiröhög, hogy milyen szánalmasan balhézol. De arra nem gondoltál, hogy a férjed ha annyira szeret, eszébe sem jut más nőre nézni? Ha szeret és tisztel, simán elhajtja azt aki rá akar akaszkodni. Gondolom van önálló akarata. A másik dolog, miért hiszi mindenki azt, hogy a szerető kezdeményez? Inkább a pasik szoktak.
20/23 anonim válasza:
Én szingliként volt hogy nős pasival jártam össze, nem én kezdemenyeztem, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!