Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek szerint nekem nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint nekem nincs gerincem?

Figyelt kérdés

Rengetegszer olvasom itt az oldalon az egybehangzó véleményeket, miszerint

-ha párkapcsolatban élő személyként megnézel egy vonzó idegent az utcán, az nem korrekt,

-ha elképzeltél már mást is olyan helyzetben, ahogy csak a párodat szabadna, érzelmi megcsalás,

-ha tudod, hogy valaki vonzódik hozzád, és nem szakítod meg azonnal a kapcsolatot, érzelmi megcsalás,

-ha olyannal vagy barátilag jóban, aki neked tetszene, ha nem lenne párod, érzelmi megcsalás

-bármiféle fizikai kontaktus (pl (ölelés) olyannal, akit vonzónak találsz megcsalás

-szakítás után hamar új kapcsolatot kialakítani, olyan, mint a megcsalás

-ha hosszabb kapcsolatban vonzódni kezdesz egy harmadik személyhez, de nem történik semmi, megcsalás

Lehet, tényleg bennem van a hiba és nincs gerincem, de el nem tudom képzelni, hogy csinálják mások, hogy 5-10-15-20-25 éves párkapcsolatok során sosem fordul meg a fejükben, milyen lenne mással, sose jön egy szimpatikus személy az életükbe, sose fordulnak meg egy csinos nő/jó pasi után, sose gondolnak másra intim helyzetben, egyáltalán soha semmilyen kísértés nem éri őket.

Azt, hogy sokan nem csalták/csalják meg a párjukat fizikailag akár egy élethosszig tartó (30-40 éves) párkapcsolatban, azt elhiszem.

De már igazán kezdem magam rosszul érezni a válaszokat olvasva, hogy ezek szerint egyedül én vagyok rosszul bekötve.

N

2018. dec. 18. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Már a kérdés kiírása is paráznaság. Szégyelld magad!
2018. dec. 18. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Ne az legyen a mérvadó, mit mondanak a GYK-n! Néha akkora barmságokat leírnak, hogy a fejem fogom.
2018. dec. 18. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

Vállald be szerintem. Gerinc nélkül gerincre vághatatlan vagy, így mentesülsz a megcsalás vádja alól.

32/f

2018. dec. 18. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Ha 18 éves vagy akkor megértem, hogy ezzel foglalkozol és, hogy érdekel mások véleménye, és hogy mások szerint akarj élni...

De ha te egy felnőtt érett nő vagy, akkor mindent le kéne sz**arni.

2018. dec. 18. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szinte mindenki ilyen

Én alig találtam olyat ffit, aki nem forog a nők után, nem keresi szemezéshez a szemkontaktust, nem másrol fantáziál, hanem rám vágyik igazábol, a többi csak 2. jelentéktelen senki, nem tart a havernőkben hamis reményeket, ha lesik a nők neki fel sem tűnik, egy tapadoshavernőjéről azonnal szolt hogy nehogy félreértsem, kollegaviszonyba sem kerult soha, pedig sok sok éve van egy helyen

A mozi a legjobb teszt. Egyetlen egy barátom volt csak eddig, akinek a moziban nem jutott eszébe nőt lesni (leülésnél, felállásnál pásztáznak, szemeznek ha van kompetens, egyik exem meg játszotta az agyát másnak, stb)a mostanival még nem voltam

2018. dec. 18. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Szex közben én is mindig másra gondolok, meg a pasim is. És folyamatosan másokba vagyok szerelmes. Párom tudja ezt. 10 év együttlét után ez már normális, csak sokan nem beszélnek róla. De azért kitartunk egymás mellett és jól megvagyunk, mert mással se lenne jobb hosszabb kapcsolat során.
2018. dec. 18. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:

6#

Egyáltalán nem normális a te kapcsolatod de ha neked ez így jó hát éld ezt. Majd megbánod.

A kérdezővel viszont egyet értek szinte minden ember ilyen akár nő akár pasi. Gerinced meg van.

2018. dec. 18. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Azok írják a fent enmlített kommenteket, szerintem, akiknek még sosem volt szeretői kapcsolata, de nagyon kipróbálnák, kacérkodnak a gondolattal, és/vagy álszentek.
2018. dec. 19. 06:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Én konzum/táncos voltam, ami tökéletes volt arra, hogy megismerjem a pasik másik arcát, vagy mondhatni, az álarc nélküli arcát, minden rezdülésből tudok már olvasni, és tudom már mi a jelentése annak, hogy "gyomok közt megtalálni a viràgot", és melyik oldal a gyom és melyik a virág.

Kérdező bizti hamarabb megtalálja a párját, mert nem kell sokat keresgetnie hasonlo kaliberhez, az biztos.

2018. dec. 19. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!