Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este 7től reggel 10ig nem tudtam elérni szerintem megcsalt. De tagadja, szakítsak?
Figyelt kérdés
A párom hétvégente zenészként tevékenykedik. Elment tegnap egy születésnapra. Útközben még beszéltünk, utána reggel 10ig nem vette fel a telefont legalább 100 x hívtam azthittem balesete lett stb. De aztán meg néztem a dolgait és pár hangfal mikrofon stb itthon maradt. Állítólag biztosítottak neki de én ezt nem hiszem el. Tagadja azt mondja be rúgtak és el aludt. Érzem, hogy ez nem igaz. Mindent tagad. Mit tegyek?2018. dec. 15. 19:19
21/25 A kérdező kommentje:
Szerinted meg vagyok? 😖 Uhh nekem ez nem tűnt fel.. 😕
2018. dec. 16. 07:47
22/25 anonim válasza:
Hát szerintem is van benned kattanás az biztos. 1-2-szer felhívom ok, de 60x minek? Ha előtte nem vette fel azután se fogja, ha még látja hogy kerested úgy is visszahív. Ugyanez vonatkozik a balesetre is.
23/25 anonim válasza:
Dobd ki, találni fog nálad értelmesebb nőt is.
24/25 A kérdező kommentje:
Hmmm.. 🙁
2018. dec. 16. 13:39
25/25 anonim válasza:
itt nem a megcsalás a kérdés, hanem a másik semmibe vétele
párkapcsolatban nem tűnünk el másfél napra, és nincs olyan esemény, ami miatt ne lenne fontos, hogy jelentkezzünk, hogy megnyugodjon a másik
szóval teljesen mindegy, hogy megcsalt-e, mert valójában leszar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!