Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Este 7től reggel 10ig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este 7től reggel 10ig nem tudtam elérni szerintem megcsalt. De tagadja, szakítsak?

Figyelt kérdés
A párom hétvégente zenészként tevékenykedik. Elment tegnap egy születésnapra. Útközben még beszéltünk, utána reggel 10ig nem vette fel a telefont legalább 100 x hívtam azthittem balesete lett stb. De aztán meg néztem a dolgait és pár hangfal mikrofon stb itthon maradt. Állítólag biztosítottak neki de én ezt nem hiszem el. Tagadja azt mondja be rúgtak és el aludt. Érzem, hogy ez nem igaz. Mindent tagad. Mit tegyek?

2018. dec. 15. 19:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
dehogynem tudod, hisz azt mondod, hogy biztos, csak azért, mert nem hívott fel, no eriggy aludni az ágybamagadnak!
2018. dec. 15. 20:29
 12/25 A kérdező kommentje:
Szerinted nem fura, hogy nem hívott fel egyszersem?
2018. dec. 15. 20:36
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
De fura. De ez mind csak gyanú, persze, hogy tagad, mèg ha igaz is.
2018. dec. 15. 20:39
 14/25 anonim ***** válasza:
39%
"A kérdező kommentje:Minden más hétvégén telefonál legalább 2x 3x ..." A hülyéje!
2018. dec. 15. 21:21
 15/25 anonim ***** válasza:
94%

Ha máskor pihi alatt felhívott és most nem tette akkor lehet van valami a háttérben de sosem fogja beismerni. Azért ha elmegyek este és tudom hogy másnap jövök haza valamikor délelőtt akkor az éjszaka folyamán nézem a telefont ha más nem akkor az idő miatt vagy hogy nem e keresett valaki. Mindenki megnézi főleg ilyen hosszú idő alatt legalább egyszer és azt ne mondja már hogy elment szülinapozni akkor gondolom ő zenélt. A zenész berúgott aztán jó napot oldják meg a továbbiakat ahogy akarják? És persze egyszer sem nézett a telefonjára. Máskor meg nem rúgott be?

Na mindegy ez szerintem is érdekes. De a női megérzések általában jók ilyen téren.

2018. dec. 15. 21:25
 16/25 A kérdező kommentje:
Azt mondja nem gondolta h ilyen balhét csapok pedig tudta h ki akadok mikor nem tudom hol van stb
2018. dec. 15. 23:43
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem mész vele ilyenkor, ha ennyire nem bízol meg benne?
2018. dec. 15. 23:50
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem ennyire bénán csalna meg.

De aki ok nèlkül háromnàl többször hív, azt én nem várnám meg, hogy kirúgjon.

2018. dec. 16. 00:20
 19/25 A kérdező kommentje:
Én úgy legalább 60 x hívtam. Azt hittem ebbe a hóba balesete lett. Komolyan tiszta ideg voltam, mondta is h ennyiszer hívni ez nagyon durva.. De engem nem érdekelt
2018. dec. 16. 00:44
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Te meg vagy kattanva, nem tunik fel?
2018. dec. 16. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!