Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalasnak szamit ha azert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasnak szamit ha azert valok el hogy mással legyek miutan elválunk?

Figyelt kérdés

Ameddig vele vagyok addig huseges maradok.

Kb 9 éve vagyunk egyutt, es ugy erzem ez igy ahogy van nem jo, inkabb lepek minthogy megcsaljam.

2018. nov. 26. 10:37
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Utolsonak:kérdem én ki az aki kapcsolatban van, sok rosszat kap benne es sosem gondolt masra?
2018. nov. 28. 16:12
 22/33 anonim ***** válasza:
74%

Elsőre azt mondtam volna,hogy nem. De kiegészìtésed alapján kicsit elgondolkodtam.

Saját történet. Volt egy kapcsolatom a főiskolán augusztustól-júniusig minden jó volt. De a nyári külön töltött idő alatt valahogy eltávolodtunk egymástól. Jelzem! 21 éves voltam. Gondoltam nekem intenzívebb kapcsolat kell. Megismertem egy lányt csak chateltünk megtetszett. Szakítottam a barátnőmmel hétfőn,kedden randiztam a lánnyal össze is jöttünk. Mindenki azt vágta hozzám,szemét módon megcsaltam a barátnőmet.

Végülis valaki miatt is feladod a házasságod. Ha ő nem lenne,akkor is válnál?

2018. nov. 28. 17:27
 23/33 anonim ***** válasza:
74%

De onnantól, hogy a másikkal tudatod, hogy be szeretnéd fejezni, már nincs benne csalás.

Ez egy kapcsolat vége, nem megcsalás.

2018. nov. 28. 20:21
 24/33 anonim ***** válasza:
76%

Azert azt nem tudom elképzelni, hogy úgy szeretek bele valakibe felnőtt emberként, hogy közben nincs köztünk semmi és nem történt semmi.

Te ezt elhiszed magadnak?

Nyilván minden ember aki kapcsolatban él, nem a legtökéletesebbel él számára, mivel eleg sok milliárdan vagyunk ahoz, hogy mindenki mindenkit kipróbáljon, de te minek vennéd, ha a férjed lecserélne egy jobra, de nem feküdne le vele , csak fél oŕával azután , miután kidobott.

Azt kellene végre felfogni, ha szar egy kapcsolat, akkor szét kell válni!!!

Viszont ha azert válik el mert talált jobbat, akkor ne mentegetőzzön!

2018. nov. 29. 15:06
 25/33 anonim ***** válasza:
Mizujs kérdező? Jutottál valamire?
2018. dec. 11. 04:16
 26/33 A kérdező kommentje:

köszi az erdeklõdésed.

Igen, az egyik válaszoló adott egy tanácsot és gondoltam meg kellene próbálnom..

éspedig azt hogy adjak még egy esélyt a kapcsolatomnak, kb. egy fél évet.. eloszõr éreztem ez nem fog menni.. sok a fél év.. de kiléptem a faceról + a whatsapprol, ahol szoktam beszélni a másikkal.. nem hasznalom pár hónapig.

Azért ennyire drasztikusan, mert másképp sokkal erõsebb a kisértés hogy csak válaszoljak xy-nak, csak ez csak az, de vagy komolyan akarom helyrehozni a kapcsolatom vagy csak kínlodok és semmire nem jutok.

Tehát kb. 5-6hónap után ha nem javul semmi akkor véglegesen kilépek, addig még 1x maximalisan megpróbálom azt hogy én saját magam jól érezzem magam es boldog legyek a mostani pasmommal és ugy éljek ahogy mindig is szerettem volna teljes "bedobással".

Majdnem minden reggel futok sokat edzek-teszem ami a hobbim, vannak céljaim és ha mégsem vagyok boldog ebbe az 5-6hónapba akkor lépni fogok.

Ha érdekel a sorsom 😋 irok pár.hét-hónap mulva újra..

Remêlem addig kibirom face es app nelkul.. talán

2018. dec. 11. 16:12
 27/33 A kérdező kommentje:
itt vagyok, semmi sem valtozott..
2019. jan. 25. 10:38
 28/33 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező!

Ugyanebben a cipőben voltam, mint te. 13 éves kapcsolat, 2 közös gyerek, az utolsó másfél év maga a pokol. Sem szex, sem intimitás, két idegen ember egymás mellett.

Próbàltuk megoldani, főleg én, én az első perctől kommunikáltam a problémákat. Hiába.

Tudtam, hogy nem jó, hogy valószínűleg sosem lesz jobb, de féltem lépni. Míg meg nem ismertem valakit.

Semmi sem történt közöttünk, de éreztem, hogy történhetne, és már nem értettem magam, miért ragaszkodom a rosszhoz. Így egy nap, veszekedtünk, és nálam kiborult a bili, és eléálltam, hogy vége, be akarom fejezni. Mert eddig tudtam tisztességes maradni, és nem akarok hazudni, és nem akarom megcsalni őt.

Maga a válás nehéz volt, és szomorú. Volt, hogy zokogtam, pedig én akartam így. Az a másik pedig... miután megtudta, hogy mi történt, randira hívott.

Azóta is együtt vagyunk. Boldog vagyok. És nem értem, miért nem léptem már sokkal korábban. Már az exemnek is új barátnője van, neki is jobb így, azt hiszem. A gyerekek visszakapták a nyugodt, boldog anyjukat, és őket igyekszünk most is együtt nevelni, nincsenek köztünk csaták az ő kárukra.

Másfél éve történt, és életem legjobb döntése volt.

Nem voltam hűtlen. Nem hazudtam. Nem tettem semmi rosszat. Vannak, akik köpködnek rám, amiért el mertem hagyni a gyerekeim apját, de nem érdekel. Senki nem tudja észérvekkel megindokolni nekem, miért kellene egy olyan kapcsolatban leélnem az életem, ami már mindenkinek rossz. Csak mert egyszer őt választottam? Azóta sok minden megváltozott. Mi magunk is. De nem egy irányba.

2019. jan. 25. 12:22
 29/33 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek. Írtad, semmi sem változott. Ez azért eléggé borítékolható volt, sajnos. Az új pasi jelölt megvan még? Volt türelme kivárni a fél évet, vagy már közben is volt valami közöttetek? Szerintem, válni/szakítani úgy kellene, hogy az ember azt saját magáért tegye meg. Kezdjen teljesen új életet, egyedül. Gondolja át mit rontott el, gyászolja meg a volt házasságát, és gyógyuljon ki. Aztán jöhet egy új szerelem. Egyikből a másikba átliánozni, az nem szokott jól elsülni, hosszú távon legalábbis nem.
2019. jan. 25. 16:26
 30/33 anonim ***** válasza:
U.I. Most nézem a dátumot: még csak le sem telt a fél év...:)
2019. jan. 25. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!