Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "kalandoznak" a férfiak?
Nők is ugyanezt csinálják, csak nem reklámozzák.
A pasiknál a sok szexuális partner erény, a nőknél nem.
Egyáltalán nem azért! A férfiak többsége nem olyan nővel van, akit elképzelt maga mellé, vagy menet közben rájön erre. Végül is megvan a biztos napi szex, mellete meg már csak a hab a tortán ha beesik egy izgalmas numera.
Abba semelyik nő nem gondolt bele, hogy kevesek? Vagy nem néznek ki jól? Vagy esetleg buták? Gyengék az ágyban? stb.
Ha egy férfi megkapja azt amit mindig is keresett, nem megy félre.
Miért "kalandoznak" a nők?
Miért jó? Szeretitek a párotokat? Bűntudat nélkül bújtok ágyba később vele is?
Előrebocsátom, hogy a következő sorok, az én meglátásomat tükrözi, tehát vélemény, nem állítom hogy biztos így van.
Ahogy ismerősi körömben, és itt-ott láttam ilyet, én két féle "kalandozós" férfit láttam. Az egyik a tipikus, aki nem bír megmaradni a gatyájában. Választhat ő bárkit társának, neki sosem elég jó, nem bírja megállni a friss húst.
A másik pedig akit - sokszor- fiatalon "megfog" egy nő aki dominánsabb a férfinél, elveteti magát és úgy gondolja le van tudva, mrg van oldva minden egy életre. Ergó az a férfi, aki hagyja magát bepalizni, teszi amit a nő akar. Eljegyzés, házasság, és gyerek, ha odáig eljutottak. Na én azt látom, hogy ez a típusú férfi megy félre egy pár év után mikor elege lesz, és rájön, hogy nem figyel rá a felesége, papucsnak használja, nem kedveskednek neki, leugatják. Aztán betelik a pohár, és megcsalja. Majd rákap az ízére és meg sem áll. A többi már csak érdekesség: sokszor az történik ha a nő rájön, kitör belőle az állat, de már hiába. A férj rájön, hogy nem kell ezt tűrje, kinyílik a csipája, és egy jó nagy ajtócsapkodás közepette otthagyja eddigi domináját.
Személyenként változó, de általaban ilyesmik lehetnek az okok:
1) nem bír magával, egyszerűen csak ilyen, hajtják az ösztönök. A nők a lehető legjobb férfit, a férfiak a lehető legtőbb nőt akarják. Van akiben erős ez az ösztön, mások meg inkább tudatosabbak.
2) a kapcsolata nem kielégítő, de nem akarja eldobni a biztosat.
3) önbizalom növelés, így bizonyítja, hogy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!