Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit reagálna a barátnőm ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálna a barátnőm ha megtudná hogy folyamatosan megcsalom őt az uncsitesómmal?

Figyelt kérdés
Már nagyon zavar és lelkiismeret furdalásom is van és alig tudom magamban tartani, de tudom hogy nem kéne elmondanom mert az mindenhogy szarul jönne ki. Mit tegyek?

2018. nov. 23. 23:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Mondd el neki, mert biztos nagyon örülne, és hármasban szeretné csinálni. Lehet, hogy ő is ezt csinálja a saját unokatesójával, és akkor őt is bevehetitek.
2018. nov. 24. 00:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Igazából ha uncsim nem lenne nem bánnék olyan jól a barátnőmmel az ágyban...lmao de félek hogy ez egyszer részegen is kicsuszik a számonXDDD
2018. nov. 24. 00:06
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

szerintem ez elég beteg, ha nem tudsz erről leállni, még a barátnőd miatt sem.

Mi az hogy berögződés? Valakit vagy akarok vagy nem. Ne mondd már nekem, hogy megszokásból szexelsz vele!

2018. nov. 24. 00:17
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Az uncsitesó az a családod. Az nem számít megcsalásnak, olyan, mint amikor a kezeddel, vagy anyukáddal csinálod!
2018. nov. 24. 00:28
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Azt reagálná, hogy egy beteg állat vagy, az uncsitesóddal együtt.
2018. nov. 24. 01:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Pár éve már összeházasodhatsz az uncsi tesóddal, ha nem első unokatestvérek vagytok, összeházasodtok és nem kell közben kamu párkapcsolatot fenntartanotok mással.
2018. nov. 24. 08:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tegyek?"

Ne írj ki kamu kérdéseket.

2018. nov. 24. 10:38
 18/21 anonim ***** válasza:
A qurva életbe, miért kell nekem pont kaja közben feljönnöm ide? És ezek szavazhatnak meg szaporodhatnak. Jézusom, kérdező...Ne mondd el neki inkább hagyd el, hadd keressen egy olyat aki nem megy végig a családon.
2018. nov. 24. 13:45
 19/21 anonim ***** válasza:

:DDD

Sz..r kamu kérdés volt, de a válaszokon jót nevettem.

2018. nov. 24. 13:49
 20/21 anonim ***** válasza:
30%

Minek mondanád el? Ha eddig nem vette észre, akkor ezután se fog gyanakodni. Egy megcsalásnál azzal buksz le, ha hirtelen változni a viselkedésed. Ebben a helyzetben ráadásul a csajod szexmegvonásaira is tökéletesen immunissá válsz. Érzelmeid nincsenek uncsitesód iránt, tehát csak jól eljátszogattok, mintha elmennétek közösen rollerezni.

Egy szóval, nagyon kényelmes helyzetben vagy, ne cseszd el! ;)

2018. nov. 24. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!