Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miből gondolta ez a pasi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből gondolta ez a pasi hogy majd én pátyolgatom a lelkét?

Figyelt kérdés
Soha olyat nem mondtam neki hogy hagyja ott a családját,vagy vele akarok lenni,vagy bármi más a szexen kívül,sőt még mondtam is neki,hogy ilyen palival biztos nem lennék ezek után.Történt valami összeveszés náluk otthon,és azt mondja nekem,hogy most ne sürgessem,meg el kell költöznie otthonról,stb.Teljesen kiakadtam.Ő azt hiszi,hogy teljes tárt karokkal fogadnám,és vele akarok élni.Hát nagyon nem.Nem hiányzik senki sem a nyakamra.Soha nem mondtam egy szóval sem hogy vele szeretnék élni.Na mindegy,lényeg a lényeg,ő beképzelte magának hogy én őt mennyire szeretném,és most játssza a hattyúk halálát.Írtam neki hogy jobban jársz vazze ha a házasságodat rendbe rakod,aztán talán ép elméjűvé válsz.Tuti nem leszek ingyen pszichomókus.Miből gondolják az ilyenek hogy itt vannak egyáltalán érzelmek a nő részéről ?
2018. nov. 21. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

Ne hergeld fel magad.

Ha nem ert a szep szobol, akkor tiltsd le.

Mi az, hogy el kell koltoznie. Hazastarsat a kozosen lakott lakasbol nem lehet kitenni.

2018. nov. 22. 00:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez talán a harmadik ugyanilyen kérdés.

Most vagy az van, hogy ideje elgondolkodni azon, hogy egyre több házas férfi azért keres szeretőt, hogy legyen kihez odacuccolni. Vaaaagy.... téged valójában annyira nem is zavarna, ha elhagyja érted a családot és hozzád költözik. De ha ennyi idő alatt nem sikerült bepakolnia egy bőröndbe, és becsukni maga mögött az ajtót, akkor te is csak benyaltad a szokásos szeretőfogós hazudozást. Nem fog ez menni sehová, 90 évesen is a felesége mellett fog aludni minden este.

2018. nov. 22. 07:21
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Egyre több ilyen nő van sajnos. Érzelmek nélkül szexel, érzelmek nélkül együtt éj a másikkal, közben a szexet máshonnan kapja.

Ismerősön 16 éve csalja a férjét, aki gyakorlatilag eltartja. Nagy kegyesen havi egyszer szétteszi a lábát, közben több szeretője is van akikkel készséges. Nulla érzelem a nőben.

2018. nov. 22. 08:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kell hazugságban élni,aztán nincsenek gondok."

Aki a hazugságban éléshez asszisztál, az sem jobb.

2018. nov. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!