Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csalados ferfiak mi visz ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalados ferfiak mi visz ra benneteket, hogy megcsaljatok a felesegeteket?

Figyelt kérdés
Annyira felhaboritonak tartom,hogy kapcsolatban elnek,gyereket nevelnek, es meg is egy vagy tobb novel tartsak a kapcsolatot.Miert kell ennyire gerinctelennek lenni.Ha nem mukodik a kapcsolat, akkor kulon kell menni.Es a jo mod miatt, vagy egyeb oknal fogva a no szemet huny felette,es mintha semmi sem tortent volna megy az elet tovabb.Az eszem megall.Letezik egyaltalan olyan ferfi, aki nem tesz ilyet a parjaval?
2018. nov. 20. 20:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%
Általában a legnyomósabb indok erre az, hogy igazából 5-10 év kell, mire kiismerünk egy embert teljesen, viszont zömével 2-3 év után már gyerek is van, ami nagy kapocs, legalább felszínesen, de az. Sajnos a média és a sztereotípiák miatt, a férfi kívánja jobban a szexet, mert ez bele van égve a tudatba, ezt hallja mindenki tini kora óta, így, ha a nő nem adja meg ezt, akkor megcsalás történik, de ez fordítva is igaz. Egyébként ha már valaki nem akar szeretkezni a párjával( és itt nem a nyúlszexről, hanem a kölcsönös kielégítésről van szó), az már régen rossz, ugyanis az egyik fél már nem vonzódik a másikhoz. A heti egy kamaty bizony nagyon is fontos, és ha a vonzalom megvan, ennek nem is kellene hogy akadálya legyen. Mind a két fél hibás ebben valamiért. Új kalandot kereshet mind a két fél, ettől függetlenül a libidó nem válogat férfi és nő között.
2018. nov. 20. 22:55
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Ezért nem lesz se férjem,se gyerekem soha,bár bszogatnak emiatt,de nem érdekel
2018. nov. 20. 23:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is gáz az egész!

Ezek szex miatt jönnek össze barátnővel, nem azért h társuk legyen.

És kalandok is csak a farkuk miatt van.

Nem érdekli őket a másik személyiésge csakj a dgás meglegyen!

Nincsenek olyan szinten ami a nőknek kéne.

Jó, tudom van sok problémás nő is.

2018. nov. 20. 23:04
 14/22 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom ugyanaz, ami a családos nőket, hogy megcsalják a férjüket.
2018. nov. 20. 23:19
 15/22 anonim ***** válasza:
31%

A ferfiaknak nem kell idealizalt szerelem. Ok egyszeruek, mint egy vasszog, nekik csak az kell, hogy minel kellemesebben toltsek el az idejuket. Epp ezert barkit megdugnak, aki latvanyra tetszik nekik, mindenfele szerelem nelkul is.

A nok pedig a szerelmet keresik, az egyetlent, a Nagy Igazit. Amikor rajonnek, hogy a ferjuk nem az, onnantol nincs kedvuk szexelni sem. A ferfi felrelep, mert keresi a valtozatossagot, vagy otthon nem fekszik le vele a no automatikusan, mivel elhanyagolja, es nem torodik a no lelkevel. A no ettol boldogtalan, ezert elkezdi mashol keresni a szerelmet, a Nagy Igazit, aki megbecsuli, aki csak ot szereti. Ekkor talalkozik a nos ferfival, aki pusztan csak az ujdonsagot keresi az agyban, es csak dugni akar. Vagy mert otthon mar nincs szex, mivel boldogtalan mellette a feleseg. De tudja, hogy csak akkor kapja meg az uj not, ha elhiteti vele, hogy szerelmes. Ezert udvarol, kedves, torodik a novel, megad mindent, amit a no ferje nem, es a naiv no beveszi a maszlagot, mert annyira vagyik egy igazi tarsra, szerelemre. A pasi megkapja amit akart, egy ideig meg elvezkedik, de egy ido utan persze kiderul, hogy az egesz csak hazugsag volt, eszeben sincs elvalni, nincs semmi lelki osszetartozas, meg te vagy az en masik felem. A pasi tovabball, keresi, hogy kit lehetne meg megdugni, a no pedig egyre remenyvesztettebben keresi tovabb az igaz szerelmet, az igazi tarsat, amit persze sosem talal meg.

Es ez igy megy tovabb, orok korforgasban, amig a vilag a vilag...

2018. nov. 21. 00:17
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
#15/15 majd egyszer szerelemből is megdugnak , meglásd. :)
2018. nov. 21. 02:05
 17/22 LazyJones ***** válasza:

37 vagyok, sose csaltam meg senkit, nem is áll szándékomban. Engem, és jó pár cimborámat megcsalta már barátnője. Szóval vagy nincs igazad, vagy unikornis vagyok.

37/U

2018. nov. 21. 07:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Hu, de túlidealizálása a női nemnek, hogy a nők csak szerelemből képesek a szexre. (nő vagyok.)

Biztos, hogy hab a tortán ha az ember szerelmes.

Azért olyan is van - mondjuk válás után, amikor már beforrtak a sebek - hogy a nőnek elkezd hiányozni a szex, mondjuk fél év után. Akkor is ha éppen senkihez nem kötődik érzelmileg.

2018. nov. 21. 18:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Azért a megcsalt feleségeket is megkérdezném,akiknek a férje a szex miatt megy félre...mert felfájások vannak.Hát lehet b . szki szarul kefélsz,aztán jó kifogás a fejfájás.Az én férjem is félrement,nem tudom mi miatt,mondjuk én évek óta nem élveztem azokat a bő 2 perces meneteket amit levágott,de mégsem dugtam félre mert korrekt vagyok (vagy hülye?)
2018. nov. 23. 08:50
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez szép. Nyíltan rasszista, és általánosító válaszok sokasága. Minden férfi? Ezt csak onnan tudhatjátok, hogy kipróbáltátok mindet!

Ha csak tizede ennyi aljasságot, vádat ír az ember csak egy nőre, már töröltetitek is. Kő kemény fenináci terror megy itt is.

Sokkal több félrelépő nőt tudok, és a válások döntő többségét is a nők kezdeményezik. Hiába szidjátok a férfiakat, bennetek van a legnagyobb, legtöbb hiba. Olyanokkal vádoljátok a férfikat, amiket a legtöbbször a nők követnek el.

De válaszolok is. A feleség! Csak a feleség képes rávenni a férjét arra, hogy megcsalja. Tetszik, nem tetszik, ez van. Persze az igazság nagyon fáj. Könnyebb a férfiakat szidni...

2018. nov. 24. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!