Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Üldözési mániám van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üldözési mániám van?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A történet nagy vonalakban. Kedvesem mániákusan jelszóval véd mindent (sz.gép, telefon, tablet) nincs is szándékomban kutakodni, teljes volt a bizalmam egész 3 héttel ezelőttig. Feltűnt, hogy mikor hazajön állandóan lenémítja a telefonját, még rezgést sem hagy. Mondom rendben, nem akarja hogy munkával zaklassák. Ám ez nem csak pár napos hóbort lett, hanem azóta állandó, továbbá megállás nélkól online állapotónak jelzi a Viber, aminek az értesítéseit is letiltotta, egy játékra hivatkozik állandóan, hogy azt nyomkodja a telefonon, és mikor megkértem mutassa a telefont tényleg a játék volt ott. Ugyanakkor este mikor már nyugalom van nem "játszik", de amint kiteszem a lábam a szobából, azonnal megint elérhető viberen, mikor visszamegyek pedig megint a játék látszik a telefonján.

Kérdésem, van még játék a viberen? ha azzal játszik elérhetőnek mutatja?

Átver és ennyire naiív vagyok? S.O.S nem látom a fától az erdőt.

2018. nov. 20. 12:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na mi történt? Hogy reagált?
2018. nov. 21. 16:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha eleinte nem volt némán a telefonja csak az utóbbi időben az igencsak furcsa. Illetve az is, ha mondjuk előtted nem kapcsolja be a wifit vagy a mobilnetet,de ha mégis akkor nem hagyja, hogy lásd a telefont (elfordul).

Az a baj a rákérdezéssel, hogy a legtöbb megcsaló még elkezd a lelkiismerereddel játszani. Pl. Hogy hogy gondokhatsz róla ilyet, soha nem csalna meg, te vagy az egyetlen és rosszul esik neki, hogy ezt feltételezed. Még a végén te érzed magad rosszul.

Itt megkéred egy váratlan pillanatban, hogy megnézhesd a telefonját. Ha ellenkezik tuti vaj van a füle mögött. Ha nem engedi h megnézd kinek írt. Tudom van olyan, hogy személyes tér, viszont már a nevekből gyanítható hogy ki az akit nem ismersz.

Bár mindegyik változat nehéz.

2018. nov. 21. 20:02
 13/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Természetesen úgy volt ahogy írtátok... Határozott fellépés ellenére is, jött a biztos rossz a viber, meg mit képzelek én, aztán a sértődés, a hárítás majd a jól van akkor törli a telóról a vibert is meg a telót is kikapcsolja, mert egyáltalán nem gondolom jól. Folytattuk a minek nézem én mikor van online mert ő sosem tenne ilyet fordított esetben.

No comment.

Köszi mindenkinek.

2018. nov. 22. 21:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom, kérdező.

Mit fogsz most tenni?

Ha bármi fejlemény lesz,azt kérlek, írd meg!!!

2018. nov. 22. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Kidobtad?
2018. nov. 24. 00:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hjajaj. Ismerős. Utálom ezt a hazudozósdit. Persze rossz a Viber.

Nálunk is az volt. Rosszul mutatja. Persze mindig akkor, amikor én nem voltam vele, mert épp dolgoztam és ő otthon volt, vagy ő volt munkába még műszak előtt. Le nem viheti a telóját, akkor rendesen mutatta, hogy utoljára elérhető x perce/órája.

Rákérdeztem. Minek nézem mikor elérhető, ő hozzá se nyúlt, rossz a Viber. De mondom máskor miért ír jót, nem tudja, betegesen féltékeny vagyok.

Hát ja. Azóta nem hagyom magam ezzel megvezetni. Nekem nem mutatja rosszul, teszteltem.

Játék, aha... Hol van rajta játék?

Majd írj azért mi volt.

2018. nov. 25. 02:23
 17/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok. A fejlemények: Lebukott, a nő akivel állandóan nyomta, blokkolt, ne lássam, hogy egyszerre vannak fent állandóan (persze a fedősztori ugyan az volt mint a kérdésem elején). Pár nap után, konkrét kivettem a telfonját a kezéből mielőtt lezárhatta volna (nagyon minimálisat olvastam bele), majd visszaadtam neki és mérhetetlen nyugodtsággal közöltem merre van az ajtó.

Ennyi, kiraktam.

2018. dec. 3. 12:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, örülök azért, hogy vége neked a bizonytalanság idejének és biztosan tudod, mi volt. Sajnálom, hogy ez volt, de most mehet legalább a csajához, vagy mittudjamén mijéhez.

Azért is gratulálok, hogy volt gerinced kirakni! Bevallom én ugyanezért anno nem tettem meg, tönkre is mentem lelkileg benne.

30N

2018. dec. 3. 15:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél kérdező. Helyes. :)
2018. dec. 3. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!