Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üldözési mániám van?
Sziasztok. A történet nagy vonalakban. Kedvesem mániákusan jelszóval véd mindent (sz.gép, telefon, tablet) nincs is szándékomban kutakodni, teljes volt a bizalmam egész 3 héttel ezelőttig. Feltűnt, hogy mikor hazajön állandóan lenémítja a telefonját, még rezgést sem hagy. Mondom rendben, nem akarja hogy munkával zaklassák. Ám ez nem csak pár napos hóbort lett, hanem azóta állandó, továbbá megállás nélkól online állapotónak jelzi a Viber, aminek az értesítéseit is letiltotta, egy játékra hivatkozik állandóan, hogy azt nyomkodja a telefonon, és mikor megkértem mutassa a telefont tényleg a játék volt ott. Ugyanakkor este mikor már nyugalom van nem "játszik", de amint kiteszem a lábam a szobából, azonnal megint elérhető viberen, mikor visszamegyek pedig megint a játék látszik a telefonján.
Kérdésem, van még játék a viberen? ha azzal játszik elérhetőnek mutatja?
Átver és ennyire naiív vagyok? S.O.S nem látom a fától az erdőt.
Rákérdezel-nyilván tagadni fogja. :)
De majd írj, hogy mi volt.
Szerintem is állj elé és mondd meg, hogy tudsz róla, hogy hazudik. Viberen nincs játék, azon csak csetelni lehet olyanokkal, akiknek tudja a telefonszámát és szintén van Viberük.
Ne hagyd magad átverni.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!