Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Üldözési mániám van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üldözési mániám van?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A történet nagy vonalakban. Kedvesem mániákusan jelszóval véd mindent (sz.gép, telefon, tablet) nincs is szándékomban kutakodni, teljes volt a bizalmam egész 3 héttel ezelőttig. Feltűnt, hogy mikor hazajön állandóan lenémítja a telefonját, még rezgést sem hagy. Mondom rendben, nem akarja hogy munkával zaklassák. Ám ez nem csak pár napos hóbort lett, hanem azóta állandó, továbbá megállás nélkól online állapotónak jelzi a Viber, aminek az értesítéseit is letiltotta, egy játékra hivatkozik állandóan, hogy azt nyomkodja a telefonon, és mikor megkértem mutassa a telefont tényleg a játék volt ott. Ugyanakkor este mikor már nyugalom van nem "játszik", de amint kiteszem a lábam a szobából, azonnal megint elérhető viberen, mikor visszamegyek pedig megint a játék látszik a telefonján.

Kérdésem, van még játék a viberen? ha azzal játszik elérhetőnek mutatja?

Átver és ennyire naiív vagyok? S.O.S nem látom a fától az erdőt.

2018. nov. 20. 12:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
99,9% hogy átver és van valakije. Ha nem lenne semmi titkolni valója, akkor nem némítana és nem mondana ilyen kamu dumákat.
2018. nov. 20. 12:42
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Viberen nincs jatek.
2018. nov. 20. 12:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Megcsal.
2018. nov. 20. 13:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Ennyi, ma este kerek perec rákérdezek. Köszi mindenkinek.
2018. nov. 20. 13:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Rákérdezel-nyilván tagadni fogja. :)

De majd írj, hogy mi volt.

2018. nov. 20. 14:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérdezz rá szerintem. Szerintem állj elé és mondd azt, hogy: " Mindent tudok, vagy tőled hallom, vagy azonnal vége." Hidd el, szerintem nagyobb hatása lesz.
2018. nov. 20. 14:14
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is állj elé és mondd meg, hogy tudsz róla, hogy hazudik. Viberen nincs játék, azon csak csetelni lehet olyanokkal, akiknek tudja a telefonszámát és szintén van Viberük.

Ne hagyd magad átverni.

30N

2018. nov. 20. 14:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Én korábban játszottam viberes játékkal. Hogy most van-e, nem tudom. De volt.
2018. nov. 20. 14:58
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
Kérdezz rá.
2018. nov. 20. 15:26
 10/19 anonim ***** válasza:
és szted bevallja mi? kis naiv.buta.ostoba.
2018. nov. 20. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!