Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti miért vagytok szeretők? Miért nem arra törekedtek, hogy valaknek ti legyetek a mindene, és nem csak másodhegedűs?
Egy szeretői kapcsolat nem minden esetben csak szexről szól.
Nem vagyok kapcsolatfüggő, vannak már gyerekeim, meg úgy kb amiket itt felhoztatok, semmi nem állja meg a helyét.
Szeretjük egymást, bármilyen hihetetlen. Sokat vagyunk együtt, sok közös dolgot csinálunk. Sokkal többet, mint mások házasságban. Inkább vagyok vele, élek így, mint hogy megint kínlódjak valami hulyével, idiótával, csak azért, mert az független. Kevés a normális pasi.
Teljesen mindegy milyen, a vele töltött időben jó vele gondolom. A házasságban milyen, az meg kit érdekel.
Azzal érték egyet, aki azt mondta, jobb így, mi T egy függetlennel, akivel meg nem jó. Nekem is volt most három független udvarlóm. Egyik se köt le, nem nevettet meg, nem tudom megkívánni. Akkor minek legyek olyannal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!