Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsáthatóbb számotokra, ha csak csak szex van, vagy az a durvább, ha szerelem is, és úgy csalnak meg?
Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 11:00
1/14 anonim válasza:
mind a kettő durva. A pasik védekeznek azzal, hogy csak szex volt.
42/F
2/14 anonim válasza:
A szerelem nem vétség. Nem lehet mitta haragudni. Csak nyilván nagyon fáj a másiknak, hogy ő soha semmivel nem tudta elérni, hogy így érkezzenek iránta
4/14 anonim válasza:
Szerintem ha érzelem van, az durvább. A csak szexet lehet megbocsátanám. 36N
5/14 anonim válasza:
Egyiket sem bocsájtom meg!
Aki kufircolni akar vagy érzelmileg másra vágyik, az mehet nyitva az ajtó! Ha más kell neki akkor ne velem legyen hanem azzal akire vágyik.
F35
7/14 anonim válasza:
Nem tudom, nem is erdekel, mindketto miatt repulne ugyis. Ertelmetlen rangsorolni.
8/14 anonim válasza:
Mindkét opció a kapcsolat végét jelenti számomra, hiszen mindkettő bizalomvesztéssel jár, ami nálam azonnali válóok. Ettől függetlenül nekem sokkal jobban fáj az érzelmi megcsalás, akkor is, ha fizikailag nem történik semmi.
9/14 anonim válasza:
Nem hiszek abban, hogy csak szex van.
Már előtte is volt valami vágyódás, kialakult valami kötődés, nincs olyan, hogy csak szex.
10/14 anonim válasza:
Ezaz egész nevetséges... Sok hülye duma.
Egyik sem megbocsátható részemről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!