Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te tudtad tisztelni anyádat/apádat, miután kiderült, hogy megcsalta a házastársát?
Kedves utolsó!
Mert szeretsz ítélkezni... azért.
1. Magam is találkoztam már olyan emberrel, aki ugyan csalta a feleségét, más tekintetben viszont rá mertem volna bízni életemet. A megcsalt feleségére meg biztosan nem... (mert volt szerencsém megismerni néhány rájuk jellemző vonásukat)
2. Az Ősök felett, őseink felett ítélkezni... hát eléggé vérszegény gondolat. Hisz az ember nem maga választja meg szüleit, hanem akkor már inkább fordítva. Így tehát nincs mit tenni. De főleg nincs miért ítélkezni. Ami megadatott, azt kell szeretni. S tanulni tőlük. De nem pusztán csak azt, h. mi a jó és szép... a legtöbbet abból lehet tanulni: mi az, ami nem helyénvaló...
3. Ha valaki úgy gondolja, hogy reinkarnálódása révén Ő maga választotta meg, hova és kinél szülessen újra... akkor annak nyilvánvaló oka van. Mert hogy OK nélkül nem történik semmi.
Az ERŐ legyen Veletek!
Én pl soha nem mondtam ilyet, akkor nekem jogom van elítélni a szüleimet? :DD
Amúgy mutasd már meg, hol kérdezte bárki, hogy szeretnéd-e az illető szülőt! Én azt látom, hogy a kérdésben a tisztelet szerepel.
Akkor nem vagyunk egyformák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!