Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tromfoljak a szeretőnek, ha újra ír?
Felsül? Szereti viszony, nincs kötelezettségetek..
Ha nem akar, vagy nem jön össze, akkor nem találkoztok és ennyi.
Ha ezt úgy éli meg, hogy felsült, akkor gondolom volt érzelem a dologban, de kétlem, mert amint látom simán eltűnik, ergo ez csak szex neki. Talál majd mást, ha te nem vagy ott (sőt lehet, hogy van is más).
Használ téged akkor amikor akar, nem értem mi bajod ezzel ha te mentél ebbe bele!?
Tudod aki kurv.nak áll ne csodálkozzon ha megbasszák.
A legjobb es legbosszantobb valasz, ha NEM irsz neki valaszt. Sot nem reagalsz semmire. Lefogadnsm eloszor ir, aztan majd kesobb ujra, aztan probal majd hivni. Nagyon tudja oket bosszantani, ha nem kaphatjak meg a kis jatekszeruket akkor es ugy ahogy ok szeretnek. Voltam ilyenkapcsolatban. Akkor kellettem neki mindig kegjobban, amikor kidobtam vagy ki akartam dobni.
Tehat jtanacs, felejjtsd el es ereztesd is ezt vele. Ha netan kitarto es egy hetig keresne folyamatosan, akkor rapoccinthetsz egy valaszt: Add mar fel, ennyire nem lehetsz unintelligens, hogy nem veszed eszre nincs rad szuksegem.
Csak utana se valaszolj semmire mindegy mit ir.
amikor tojik rám...
Miért mit vársz, csak digi dugi van,nem értem ezt. Jönnek ide sirni a szexkapcsolatos dugó pajtik h letojja otthagyja,lealázza semmibe veszi a másik. Nem szeretitek egymást csak használjátok. Hát te is keress másokat használatra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!