Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Észrevettem, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettem, hogy a párom mobilja ha velem van mindig repülő módban van. Kell gyanakodnom?

Figyelt kérdés

2018. nov. 5. 22:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Díjazom a pozitív hozzáállást, de jelen esetben sunnyogás van. Szerintem ne gyanakodj, hanem biztosra vedd. Ha nekem nincs titkolni valóm, akkor simán leteszem a telefont azt kész. Ha keres valaki felveszem. De a fals duma, hogy nem akarom hogy zavarjanak amikor veled vagyok nagyon gyenge.
2018. nov. 5. 22:34
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

nem lehet eldönteni!

repülő, ne zavarj, néma üzemmódban is eltudja kerülni azt, hogy hívja bárki, ha éppen titkol valamit. illetve tudják hívni csak szimplán nem veszi fel

2018. nov. 5. 22:34
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

1. Ha van 3 féle lehetőségem, akkor nem mindegy, melyiket választom?

2. Ha a kérdező látja, hogy repülőüzemmódban van, akkor pont hogy

hozzáfér a készülékhez.

3. Ha sunnyognivalója van, akkor nem inkább képernyőzár lenne vagy jelszó?

32/f

2018. nov. 5. 22:38
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Nekem gyanús lenne. Nem kell ahhoz feltétlen repülő módba tenni egy mobilt, főleg nem minden alkalommal, hogy valaki csak a párjára koncentráljon. Bár ha párod nem egy mobil függő és csak olyankor használja, amikor "muszáj", akkor nem biztos, hogy rögtön a legrosszabbra kell gondolni. De a legegyszerűbb az, ha megbeszéled ezt vele.
2018. nov. 5. 22:43
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Az én tapasztalataim alapján nem a legjobb jel

:(

2018. nov. 5. 22:50
 16/22 anonim ***** válasza:
18%

Amúgy repülőmódba tenni egy húzás meg egy pöttyintés, a többi meg 3-4. Csak gyorsabb.

32/f

2018. nov. 5. 23:26
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

Öm, utcsó, milyen telefonod van? Nekem néma üzemmódba rakni ugyanannyi, mint repülőbe...

Máskor azt írták volna neked kérdező, hogy tuti megcsal. Ide nem szabad kérdést kitenni, merr semmi nem jó. Ha gyankszol, betegesen féltékeny vagy, ha nem akkor jön az, hogy már előtte is volt jele, miért nem vetted észre.

Van más jel is? Mert mindig van. Nem olyan kedves, figyelmes veled, vagy pont hogy túlzottan az? Gyakran réved a semmibe és nem figyel arra, amit épp mondasz? Nincs szex? Sokszor túlórázik, haverozik?

Mert egy jelből senki se tudja megmondani. Viszont gyanús persze, ha csak az utóbbi időben kezdte el, de előtte nem érdekelte, hogy bárki hívja.

Saját vélemény: És ha fontos ügyben hívják? Meghalt az anyukája, vagy balesetet szenvedett az öccse? Valakinek sürgősen szüksége van rá? És akik itt írták, hogy nekik is úgy van, azoknak mindegy, hogy éppen valakijüknek szüksége van rá? Pl. mint fentebb írtam, balesetnél? Halálnál? Bármi? Jézusom, ez annyira gáz amúgy. Nekem örökre bűntudatom lenne, ha egy olyan dolog miatt tenném offline-ba a telefonom, mint hogy a párommal vagyok (azért mert együtt vagyunk még nem szűntünk meg a világnak létezni, szerintem ez a beteges.) De ha már megcsalás. Akkor amiatt... Sosem bocsátanám meg magamnak.

2018. nov. 5. 23:58
 18/22 anonim ***** válasza:
40%
én is be szoktam tenni repülő módba, hogy kevésbé sugározzon. Bár nem tudom, ez tényleg így van-e, csak reménykedem.
2018. nov. 6. 00:11
 19/22 anonim ***** válasza:
83%
Vagy lehet nem is tudja ,h lattad a repulo uzemmodot?! Egy haverom ezt csinalta ,h ne jojjon ra a csaj ,h csalja.Mert az elejen mindig kikapcsolta es Akkor gyanus lett a csajbak,h nem oke valami.
2018. nov. 6. 07:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez nekem is zavaró.
2018. nov. 6. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!